2012. június 28., csütörtök

Innen-onnan, 24.

Míg a casting-hírekre várakozunk, újabb kishíreket hozok a film szereplőinek háza tájáról :) 

Az Éhezők Viadala szereplői a PopSugar 100-as listáján
A PopSugar nyilvánosságra hozta immáron hatodik alkalommal az általa legjobbnak/ legeredeményesebbnek/ legtehetségesebbnek tartott színészekből álló 100-as listát. A lista 18. helyén Jennifer Lawrence áll, aki az Éhezők Viadala márciusi bemutatásával érte el a világhírnevet, de ezen kívül az X-Men: Elsők-ben is helytállt, és akit a magánéletében Nicholas Hoult-tal látni nagyon sokszor. A 38. helyen Liam Hemsworth található, aki az Éhezők Viadala mellett a Feláldozhatók 2-ben lesz hamarosan látható, nemrégiben pedig Miley Cyrus kezét kérte meg. Kicsit hiányolom a listáról Josh Hutchersont, de ami késik, nem múlik. :)

Forrás. PopSugar

Azért Josh Hutcherson se maradt elismerés nélkül a héten: a Huffington Post a 10 legtehetségesebb fiatal színész között jelölte meg, akire szavazhatnak olvasói, és Josh jelenleg a 2. a listán.


A folytatásban még Josh, Liam és Jennifer is megjelenik, és vannak apró hírek, képek Jacqueline Emeersonról, Alexander Ludwigról, Amandla Stenbergről és Isabelle Fuhrmanról is!


Josh a héten megjelent a Good Morning America műsorában, ahol az Epic című aimációs filmet promózta, amelyben az egyik főszereplő az ő hangján szólal meg. Íme néhány kép Josh érkezéséről a műsorba:

Forrás: Zimbio

Gary Ross adott át díjat Liam Hemsworth-nek a héten az Australians In Film díjkiosztóján. A dögös fiatal színész a Legjobb Feltörekvő Tehetség díját kapta meg az Éhezők Viadala rendezőjétől.


Forrás: Zimbio

Liam Hemsworth mindeközben továbbra is az Empire State című filmjét forgatja, amelyből a múlt héten néhány olyan forgatási fotó érkezett, amelyen sérülten látható a filmben a fiatal színész, azóta pedig megjelent a film első hivatalos jelenetfotója is Liam főszereplésével:


Forrás: Just JaredDeadline

Jelenetfotót láthatunk Jennifer Lawrence-ről is, aki a House At The End of The Street egyik új képén látható:



Jennifer Lawrence-nek Hálaadás hétvégéjére új filmje jelenik meg Silver Linings Playbook címen. 
A filmről egy összefoglalót találtam, továbbá a héten megjelent egy kis ízelítő is a vígjátékkal kapcsolatban.
A film egy korábbi történelem tanárról szól, akit nemrégiben engedtek ki egy elmegyógyintézetből, és akit édesanyja gyámsága alá helyeznek. Pat úgy hiszi, csak néhány hónapi volt benn, nem pedig 4 éven át, és megpróbál újra közel kerülni elhidegült feleségéhez. Nem hajlandó elfogadni, hogy szakításuk végleges, így Pat éjt nappallá téve azért küzd, hogy olyan férfi legyen, amilyen mindig is lenni akart. 
Az elbeszélő, idősebb Pat Peoples szerepét Robert De Niro, a fiatalét pedig Bradley Cooper alakítja.
Forrás: Comingsoon


Jacqueline Emerson új szerepet kapott, mégpedig egy független filmben, amelynek címe: Son of the South.
A film Bob Zellner “The Wrong Side of Murder Creek" című önéletrajzi regényén alapszik. Zellner egy miniszter fiaként nőtt fel, mielőtt csatlakozott a Polgárjogi Mozgalomhoz. A filmben Zellner szerepét Rafe Spall, menyasszonya, Carol Ann szerepét pedig Jacqueline Emerson alakítja.
Forrás: Variety

Alexander Ludwig továbbra is a Grown Ups 2. részét forgatja, amiből ismét érkeztek forgatási képek. Ez a paróka rajta, csak szerintem botrányos??

 Forrás: Zimbio

Isabelle Fuhrmanról és Amandla Stenbergről a sokmindenben - így többek között fotózásban is - tehetséges Drew Barrymore készített - szerintem kicsit túlzsúfolt - fotókat a V magazine számára:


Forrás: V Magazine, Isabelle - Amandla

6 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy Jen, Liam és Josh tehetségét is elismerik, mert tényleg nagyon jók:) Nagyon kíváncsi vagyok Liam és Jen új filmjére. Az előzetes alapján tetszik, most már az volt fura, hogy Jen barna, mivel mostanság csak szőkén láttam kivéve persze a THG-ban. Amúgy az Empire-nak van előzetese? Alexandert fel sem ismertem, borzalmasan néz ki:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Barby! Az Empire State-et most forgatják, szerintem csak később lesz előzetes.

      Törlés
  2. Jézusom Alexandert fel sem ismertem, tényleg szörnyen néz ki...Nagyin kíváncsi vagyok Jen új filmjére, mert az előzetesből ítélve nagyon jónak ígérkezik :))

    VálaszTörlés
  3. Jen új filmje WOW! látni akarom! :)
    Alexander parókája szörnyű. XDXD

    VálaszTörlés
  4. én mindegyikőjük filmjét(jeit) várom:)) Nagyon örülök én is, hogy a tehetségüket elismerik.:) Jennifernek a The house at the end of the street fimjét, Liamnek az Empire State-et, Joshnak pedig a The Forgert várom.
    Az előzetesek marha jók..(az Empires is az lesz, ha benne lesz Liam :P)
    Örülök, hogy mindegyikőjük karriere gyönyörűen ível felfelé.:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha lesz szó ezek magyar megjelenéseiről, mindenképpen jelzem!! :)
      A Silver Linings Playbooknak közben kijött a hivatalos előzetese is, de azt majd a következő Innen-onnan rovatban hozom! :))

      Törlés