2012. június 20., szerda

Hunter Parrish az Éhezők Viadaláról

Mint azt már a chat-ben jeleztem, Hunter Parrish-t is meghallgatták Finnick szerepéért, ráadásul az ő neve már  nem először kerül szóba, hiszen Peeta szerepéért is versenyben volt. Az MTV interjújából hozom az erre vonatkozó részletet:

- Ó, ember, ez az egész Éhezők Viadala-dolog... Már olvastam a könyveket, hiszen egyszer már végigmentem ezen az egészen. - mondta Parrish. - Nagyon izgatott voltam [hogy felmerült a nevem] az első filmmel kapcsolatban, hogy a részese lehetek, és akkor elolvastam az egész sorozatot, és tetszett a forgatókönyv, a rendező, és Jennifer Lawrence, akit addigra már kiválasztottak. Úgy éreztem, ez valami nagyon izgalmas, és én magam is nagyon izgatott voltam miatta, de aztán nem jött össze. Josh a barátom is, és bár még nem láttam a filmet, de az emberek klassz dolgokat mondanak róla, hogy nagyszerű a szerepben, tökéletes. Korábban már dolgoztunk együtt, és [Josh] nagyszerű színész. - mondta Parrish őszintén.

Parrish, mint Peeta manip. Forrás

Noha Parrish hálás a háttérben zajló rajongói Finnick-kampányért, az előző film meghallgatási folyamatának tapasztalatai alapján azonban úgy érzi, most sokkal óvatosabbnak kell lennie.

- Most megint benne vagyok, úgyhogy ezúttal, nem tudom. Szerintem ilyenkor az embernek hátra kell lépnie egyet és ha sikerül, hát sikerül. Nem szeretnék túl sokat agyalni ezen, de szeretném [megkapni a szerepet]. Én nem magamat választanám, de ez nem segít abban, hogy elérjem, hogy kiválasszanak. - viccelődött. - De rajongója vagyok a könyveknek. Úgy gondolom, rengeteg fantasztikus színész van, akik valószínűleg jobbak lennének [nálam]. 

Miután tovább folytatta Finnick szerepére esélyes kollégái méltatását, megkértük, hogy a poén kedvéért mondjon már egy tippet!
- Áá, olyan messze azért nem mennék. - nevetett. - Még mindig szeretném megkapni a melót, csak szólok!
Forrás: MTV

5 megjegyzés:

  1. Hm...nem is tudom...nem igazán Finnick:/ De lehet csak én vagyok így.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a gáz, hogy valóban még inkább Peeta, mint Finnick. Mondjuk egy idősebb Peeta. Viszont nem értem, miért szivatják meg azzal, hogy behívják a második szerepre is, pedig valóban nem túl alkalmas, ráadásul nekem nem is elég elkötelezett. És ha olyan fene nagy rajongó, akkor miért is nem látta még az első részt?

      Törlés
    2. Őszintén nekem sem Finnick, de nálam még Peeta szintjét sem üti meg :/ De lehet, hogy benne van az is, hogy számomra (az 1. rész után) Josh a tökéletes Peeta. És valóban, nekem sem tűnik annyira elkötelezettnek, és eléggé gáz, hogy még nem látta az első részt.
      Nálam már egy ideje Garrett (az eddigi felmerült hivatalos nevek közül) áll az 1. helyen, tudom nem kellene bele élni magam, de akkor is :)

      Törlés
  2. Nekem is Garrett a legszimpibb jelölt, ez a srác meg eléggé ijesztő arcberendezéssel rendelkezik ahhoz képest, hogy esélyes Finnick... Persze, ízlések és pofonok, de én személy szerint nem örülnék neki.

    VálaszTörlés
  3. Én eltudnám képzelni őt Finnicknek, de egyetértek veletek is, mert ha nagy rajongó akkor miért nem látta még a filmet? Na, mindegy én akkor is Garettnek szurkolok :P :)

    VálaszTörlés