2012. május 23., szerda

További részletek az Éhezők Viadala DVD-vel kapcsolatosan

Nos, egyrészről megjelent a hivatalos sajtóanyag (amit viszont nem vagyok hajlandó lefordítani, mert iszonyú hosszú, és szerintem a lényeg úgyis ott van az előző bejegyzésben), akit pedig érdekel, a forrásban természetesen megtalálhatja majd!

Amit mindenképpen érdemes megnézni, az a DVD/Blu Ray reklámfilmje, előzetese, ami klassz kis anyag lett. Amíg pedig megnézitek, a sajtóközleményből lefordítom az extrákra vonatkozó részleteket, amivel hamarosan frissíatem a bejegyzést! :)



A Blu Ray-en és a DVD-n várható extrák (amelyek még változhatnak):
  • A világ csak erre figyel: Így készült Az éhezők viadala - egy 8 részes dokumentumfilm, amely a film készítésének minden állomását elénk tárja, az előkészületektől egészen a mozis megjelenésig és a rajongók reakciójáig.
  • A viadalt létrehozta: Suzanne Collins és Az éhezők viadala jelenség - rövidfilm
  • Levelek a Rózsák kertjéből - rövidfilm; betekintés abba a folyamatba, amely során Donald Sutherland kialakította Snow elnök szerepét
  • Irányítás alatt - rövidfilm; történetek és elképzelések a viadal vezérlő termének megalkotása során [A szó szerinti fordítása a címnek az lenne, hogy A Viadal irányítása - de nekem az általam választott jobban hangzik]
  • Beszélgetés Gary Ross-szal és Elvis Mitchell-lel [Vagy ez inkább úgy helyes, hogy Elvis Mitchell beszélget Gary Ross-szal (??) - mert ahogy gyors' rákerestem, ez az Elvis Mitchell mintha riporter lenne. Ha valaki már hallott róla, jelezzen már pls!]
  • A propagandafilm (teljes egészében)
  • Marketing archívum
  • Felkészülés a Viadalra - Egy rendező előkészületei (Blu-Ray Exkluzív)

6 megjegyzés:

  1. Csak tudnánk, h mikor jön ki nálunk..
    Amúgy nagyon érdekel, h mennyire rontják el a magyar hangokat.. most ezért lehet, h meg fogtok kövezni, h felhozom, de pl.: a twilight-nál is sértette a fülemet a magyar verzió.. azért szurkolok, h ne rontsák el..:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor engem is lehet megkövezni, de én az Alkonyatot magyar szinronnal hallottam először, és nekem bejövős volt! Utána persze, amikor már a többi részt eredetiben láttam többször a szinkronos verzió előtt, már engem is zavart. Viszont onnantól kezdve csak anyukámmal voltam hajlandó magyar szinkronnal nézni, amikor magam néz(t)em, maradt a felirat. Vagy az se (van az a megnézésszám, amikor már nem kell. ;)

      Itt is így vagyok: Valszeg egyszer megnézem szinkronosan, de az eredeti, jó minőségű képanyagra várok, de nagyon. Meg a millió extrára. Mert ezek most jól hangzanak!!

      Törlés
  2. Nem kövezünk meg, én konkrétan röhögtem:D Barátnőm haragudott is érte, hogy már tíz perce csak röhögtem, de na, szörnyű volt:D Amúgy ez a videó rohadt jól sikerült! Nagyon jól össze lettek vágva a részek és fú, nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  3. jajj ne is mondd.. ilyen mozis ramaty minőségű felvételről már megnéztem vagy ezerszer (na jó, csak olyan 4-5ször kb. meg moziba.), és annyira várom, h végre minőségiben és újra lássam.. főleg, h ezeken a mozis felvételeken a mutánsok alig látszanak..

    VálaszTörlés
  4. Alig várom már én is hogy újra lássam... :)
    Remélem nálunk is lehet majd kapni 2, esetleg 3 DVD-s verzióban :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem nagyon tetszett

    VálaszTörlés