2012. május 24., csütörtök

Lionsgate információk

A Lionsgate bejelentette, hogy kisebb változtatást hajtanak végre a hatalmas kasszasikert elért sorozatuk következő részének címében. A korábban Futótűz-ként emlegetett, idén bemutatott Az éhezők viadala c. film folytatásának, amelyet Francis Lawrence rendezésében láthatunk majd, hivatalos címe: Az éhezők viadala: Futótűz

A forgatókönyvet Suzanne Collins nagysikerű regényéből Simon Beaufoy és Michael Arndt adapdálta, az új filmben visszatérnek a főszereplők, Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Lenny Kravitz, Elizabeth Banks, Stanley Tucci, Donald Sutherland, Toby Jones és Woody Harrelson jó néhány új szereplővel kiegészülve, akiknek személyét várhatóan hamarosan bejelentik. 

Bár ezt még hivatalos forrásból nem erősítették meg, de szinte biztos, hogy (valószínűleg két részben) bemutatják a trilógia harmadik kötetének filmadaptációját is, amelynek címe Az Éhezők viadala: A kiválasztott lesz. 

Forrás: Comingsoon.net - a tippért pedig ezúttal krigin-nek jár nagy köszönet!

4 megjegyzés:

  1. Köszi, hogy lefordítottad Ancsi :) Nézzük csak mit tudtunk meg. A cím más lesz, de ha jól emlékszem az Alkonyat filmek is úgy voltak, mert úgy rémlik a mozijegyről, hogy Alkonyat: Hajnalhasadás. Az jó, ha azt írták, hogy hamarosan bejelentik az új szereplőket és említette, hogy két részben lesz a harmadik rész, bár nem biztos benne. A nyakamat rá amúgy hogy 2 részben fogják, bár én nem bánom, legalább minden benne lehet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, semmit nem tudtuk meg, de azt legalább hivatalos forrásból :)
      Nekem az tetszett, hogy végre felébredt az Éhezők Viadala utáni álmából a Lionsgate :)))

      Törlés
  2. Igen, végre felébredtek :D
    És lett még egy párhuzam óóóó jeeee :D
    Még mindig vegyes érzéseim vannak az utolsó filmmel kapcsolatban. Egyrészt nem a kedvencem, másrészt 335 oldal két filmben... Nem tudom... messze van még úgy is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Figyu, a két rész még mindig zárójelben volt és valószínűleg szócska vezette be. :) A címváltoztatás pedig szerintem teljesen logikus. :)

      Törlés