2012. május 7., hétfő

Liam Hemsworth a rendezőváltásról

A múltkorában már olvashattuk Josh Hutcherson első véleményét a rendezőváltás kapcsán, ezúttal azonban az E!Online szerkesztői Liam-et találták meg a témával kapcsolatban:


Végre Liam Hemsworth is elárulta, mit gondol arról, hogy a Futótűz rendezői székében Francis Lawrence váltja Gary Rosst. Bár Hemsworth azt nem tudta pontosan megmondani, mikor kezdődik a második film forgatása:

- A legfrissebb, amit tudok, hogy megvan az új rendező, és ez nagyon klassz - mondta az ausztrál színész. - Nagyon izgatott vagyok miatta. Szerintem az év utolsó hónapjaiban fogunk forgatni.

Nem mintha Hemsworth örülne Ross távozásának:
- Nagyon szomorú vagyok, amiért Gary nem lesz részese a második filmnek. - mondta Liam. - Annyira csodálatos munkát végzett az elsővel.

De nincs okunk aggódni, és ebben Liam következő szavai erősíthetnek meg minket:
- Szerintem olyan sok ember dolgozik a filmen, akik mind azt szeretnék, hogy film nagyszerű legyen, és odafigyelnek rá annyira, hogy biztos, hogy nem alkalmatlan személyt kértek fel a munkára.

5 megjegyzés:

  1. Most néztem a Vizet az elefántnak-ot. Istenem, annyira gyönyörű volt ez a film! Imádom. Legalább háromszor elsírtam magam a film közben. Rob és Reese nagyon jó színészek (imádnivaló Rob mosolya). Ha eddig ódzkodtam is Francis Lawrence-től, most már biztosan nem fogok. Direkt figyeltem mindenre és nagyszerűen megrendezte, nekem a zenék is tetszettek alatta. Ha jól tudom, egy könyv alapján készült. Nem tudom, mennyire lett könyvhű, de teljesen megérthető volt és nagyon tetszett a narrátorkodás alatta pedig általában nem szeretem. Összegezve, nagyon tetszett:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amikor "szezonja volt", azt írták, hogy más volt mint a könyv, viszont a kettő fantasztikusan kiegészítette egymást. Egy ilyennel én is megelégednék a Futótűz esetében is!

      Törlés
    2. Ancsi, én is ezt írtam az étékelőmben odaát, ha emlékszel :) Külön-külön jóra értékeltem, de a kettő együtt kiváló ;)

      Törlés
    3. Nem olvastam a könyvet, de lehet elfogom. A film viszont önmagában is megállja a helyét és jaj annyira jó volt:D

      Törlés
    4. Ági! Múltkorában olvastam vissza az odaáti vélemény rovatot, amikor szóba került F.L. és igen, tudom, hogy Te voltál (az egyik), meg még valaki más is mintha egyetértett volna. :) Szóval igazából pont hogy tőled van az infó :)

      Törlés