2012. május 16., szerda

Innen-onnan, 16.

Nagy áttörés, hí és egyéb még mindig várat magára, de apróságokból nincs hiány, így ma innen-onnan csipegetünk ismét. Lesz kép, still, premier-megjelenés, videó, és még sok minden más is:

Premierek hete volt a múlt hét többeknél is. Elisabeth Banks a Várandósok, Toby Jones pedig a Hófehér és a Vadász premierjén volt látható.

 Elizabethről még több kép a Zimbión.

Elizabeth Banks Várandósok promója közepette egy új still is megjelent nyáron bemutatásra kerülő másik filmjéből a Peapole Like Us-ból. Íme. És mennyivel jobban néz ki Elizabeth Effie-smink nélkül, az elmondhatatlan. Szigorúan szerintem.

Forrás: SinjaoNews

Még mindig Elizabeth: az Effie-t alakító színésznő látható majd az Allure magazin 2012. júniusi számának címlapján.


A címlapfotón túl egy teljes fotósorozatot is készítettek Elizabeth-tel, melynek képei az Allure oldalán megtalálhatóak.

A tovább után egy Liam szereplésével (is) készült MTV Movie Awards promóvideó, és néhány kishír a feltörekvő generációról (Leven Rambin, Alexander Ludwig, Isabelle Fuhrman):

Elizabeth-en kívül Liam Hemsworth is látható az MTV Movie Awards promóciós kisfilmjében, amelyet itt is megnézhettek:

Leven Rambint új filmjének, a Percy Jackson és az Olimposziak forgatásán fotózták le, ezúttal barna hajjal. A filmet 2013. március 15-én mutatják be az USÁ-ban, az előző része viszont nálunk is látható volt, úgyhogy a Leven Rambin rajongók készülhetnek, jövőre viszontláthatják a fiatal színésznőt!

Forrás, és még több kép: Just Jared Jr

Múlt héten írtam arról, hogy rajongói kérdésekre válaszol Alexander Ludwig, amelynek webkamerás képét élő egyenesben lehetett követni. Most előkerültek ennek felvételei, amelyeket két részben nézhetnek meg az érdeklődők a YT-on: 1. rész;   2. rész
Ha lesz valami átirata, ami elég érdekes, fordítok is belőle szívesen.

És még egy gyors hír a feltörekvő generációról: Isabelle Fuhrman a Suspiria című horrorban kapott főszerepet, amely egy fiatal lányról szól, aki Európába utazik egy világhírű iskolába, amelyről hamarosan kiderül, hogy egy boszorkánybanda tagjai a tanárai. A film az 1977-ben azonos címen már megjelent film feldolgozása lesz. A film akkor magyarul Sóhajok címen jelent meg.

3 megjegyzés:

  1. Isabelle - nek eléggé jól mennek a horrorfilmek...:) Biztos jó lesz.

    VálaszTörlés
  2. Nem tudjátok Leven kit fog alakítani a Percy Jackson-ban?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, megtaláltam! Clarisse-t... akkor mindegy :)

      Törlés