2012. május 12., szombat

Innen-onnan, 15.

Mivel fontosabb hír nincs, nézzük kivel milyen apróbb dolgok történtek az elmúlt pár napban. A kisebb általánosabb híreken túl a Cannes-i filmfesztivál eseményei foglalkoztatják a filmes köröket, így sok ezzel kapcsolatos hírt is olvashattok ebben a bejegyzésben:

Robert Pattinson az Éhezők viadala sikerére utalt :)
A francia Premiere magazinban egy interjú során Robertet korábbi népszerűségéről kérdezték, arra az esetre utalva, amikor 2009-ben Cannes-ban 700 fős őrült rajongócsapat várta, és a biztonságiaknak szinte úgy kellett kimenekíteniük az autójáig. Az interjúban Robert így válaszolt:
- Idén észre sem fognak venni: Nem érdekes, hiszen nem szerepel az Éhezők Viadalában [- gondolják majd]. - mondja nevetve.
Forrás

Liam Hemsworth a 'Love and Honor' című filmjét is bemutatják Cannes-ban. a film, amelynek korábbi címe AWOL volt, egy fiatal katonáról szól, aki Vietnámban háborúzik, és titokban hazaszökik, hogy visszanyerje elhidegült barátnője szerelmét, mielőtt még valaki egyáltalán megtudná, hogy a városban van.
A film bemutatásáról egyelőre nincsenek hírek, sőt, ha jól olvasom a HitFix cikkét, éppen ott próbálják megtalálni a film leendő forgalmazóját. Reméljük, sikerrel járnak :)

Azt ugyan nem tudni még biztosan, hogy Josh Hutcherson is megjelenik-e Cannes-ban, azt azonban igen, hogy a főszereplésével játszódó '7 nap Havannában' című filmet szintén bemutatják ott, mégpedig a záró napon, vagyis május 23-án. Forrás


Wes Bentleyről egyik új filmjéből kaptunk egy képet. A film címe '3 Nights In The Desert', és egy évekkel ezelőtt feloszlott rockbandáról szól, akik ígéretet tesznek maguknak, hogy együtt töltik 30. születésnapjukat, amely ugyanarra a hétvégére esik. A három férfi a sivatagban tölti ezt a hosszú hétvégét, a film pedig kalandjaikról szól és az általuk bejárt különböző utakról.

Kép és infó az Entertainment Weeklyből

Josh The Forger című filmjéről már többször volt szó, aki nem emlékszik, a linken található bejegyzésből felelevenítheti, miről is van szó. Nos, a filmből ismét megjelent két Josh-t is ábrázoló fotó, íme:


A képek a film hivatalos Facebook oldaláról származnak

Aki izgatottan várja már a Várandósokat, biztosan örülni fog a következő TV Spotnak:


Egy magyar előzetest ITT találtok, és ne feledjétek, május 31-étől a magyar mozikban a film.

Ha pedig Elisabeth Banks-ről van szó úgyis, egy remek címlapképe jelent, illetve jelenik majd júniusban, amikor is az Allure címlapján lesz látható:

2 megjegyzés:

  1. Wes Bentley baromi jól néz ki azon a képen!

    VálaszTörlés
  2. Nem tartom valami nagy színésznek Robert Pattinson-t, de imádom a vele készült interjúkat. Hatalmas arc. Össze kéne engedni Jennifer Lawrence-szel, vicces lenne:)

    VálaszTörlés