2012. május 9., szerda

Innen-onnan, 14.

Az elmúlt napokban ismét felhalmozódott pár olyan apróság, amely vagy nem szigorúan a filmhez kapcsolódik, vagy csak nem akartam neki külön bejegyzést szánni. Íme tehát egy újabb gyűjtemény innen-onnan!

Szülinapok voltak a héten (csak bevallom, nekem ez olyan fura, amikor egy könyv karakterét vagy egy általunk nem ismert színészt "köszöntünk", de mindegy, azért emlékezzünk meg róluk). 




Tegnap, vagyis május 8-án ünnepli Katniss a születésnapját a könyv szerint. Az Éhezők Viadala 2. fejezetében található az infó, íme: "Azzal bíztattam magam, hogy csak májusig kell kihúzni valahogy, május 8-ig, a tizenkettedik születésnapomig, mert utána már felírathatom a nevemet a tesszeráért, és megkapjuk a gabonát meg az olajat, és lesz mit ennünk." (Az éhezők viadala, 2009-es kiadás, 30. oldal)






Május 7-én a Cato-t alakító színész, Alexander Ludwig is ünnepelt, ennek apropóján majd hozok még egy félretett interjút (talán még ma este), de addig is tudjatok róla, hogy a fiatalember immáron 20. születésnapját ünnepelte!!


Jennifer Lawrence a "Legszexisebb tekintetek" listáján. A fiatal színésznő az USAToday által összeállított listára került fel gyönyörű szemeivel.



Elizabeth Banks körül a Várandósok promóidőszaka okán zajlik az élet jónéhány fotó, újságcikk jelenik meg róla, a tovább után ezek következnek. Láthattok még továbbá képe(ke)t Liam Hemsworthről, Isabelle Fuhrmanról és Tara Mackenről is.
A RedBook 2012. júniusi számának címlapján látható a Várandósok öt főszereplője, köztük Elizabeth Banks is:


A magazin készített néhány nagyon aranyos képet is a hölgyek közreműködésével, amelyeket ITT nézhettek meg. 


Elizabeth Banks megjelent a New Yorki Metropolitan Művészeti Múzeumban megrendezett divatgálán is, ahol egy Mary Katrantzou által tervezett ruhában láthatták a látogatók:


A héten bemutatásra került végre a film is, a premieren természetesen Elizabethről is készült fotó a vörös szőnyegen:

 Forrás, és még több kép: Celebrity-Gossip

Liam Hemsworth egy továbbtanulással kapcsolatos rendezvényen jelent meg a napokban Los Angelesben, ahol a JustJared készített róla fotót:



Az elmúlt napokban Isabelle Fuhrmanról jelent meg egy elég érdekes kép, amelyet Sal Owen fotózott:

Forrás: Realornotrealnews - ugyanitt még több kép és kulisszák mögötti videó is található

Fotósorozatot a 4. körzetbeli lány Kiválasztottat alakító Tara Mackenről is láthatunk, íme két képe:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése