2012. május 26., szombat

Exkluzív interjú egy Játékmestert alakító színésszel

Az egyik rajongói oldal a filmben az egyik - meg nem szólaló - Játékmesterrel beszélgetett, aki betekintést nyújt a kulisszák mögé, a forgatás világába. Íme tehát az interjú az Eric Henning nevű, fiatal színésszel:

A Vámpírnaplókban is szerepelsz, ami szintén egy nagy jelenség. Hogyan kezdtél el színészkedni, és hogyan kerültél bele az Éhezők Viadalába?
Hat évesen kezdtem színészkedni, amikor iskolai színdarabokban játszottam. Mióta csak az eszemet tudom, színész szerettem volna lenni. Középsikolában a szabadidőmben a fényképemet újra meg újra elküldtem ügynököknek és különböző válogatásokra jelentkeztem. A középiskola után egy 'Azalea' nevű ügynökséggel szerződtem le, és helyben kezdtem dolgozni.
Az Éhezők Viadaláról az egyik ügynökömtől hallottam Észak-Karolinában. Azonnal tudtam, hogy ez olyasvalami, amiben mindenképp részt szeretnék venni. Nagyon szerencsés voltam, hogy tényleg lehetőségem nyílt rá.


Mi volt a legjobb abban, hogy az Éhezők Viadalán dolgozhattál?
Az, hogy egy ilyen remek szereplőgárdával és stábbal dolgozhattam. A Játékmesterek részvételével játszódó jelenetek elkülönültek ugyan a többitől, mégis mindannyian közel kerültünk egymáshoz. Hihetetlen milyen támogatást és megbecsülést kap a film! Mindig elérzékenyülök, ha rajongói leveleket olvasok. Soha korábban nem éreztem ilyenfokú támogatást és szeretetet. A rajongók igazán kedvesek!

Jó volt a Kapitóliumi szerepet alakítani?
Imádtam! A Játékmestereknek volt a legklasszabb szerepe. Fantasztikus volt az a technika, amit használtunk. Annyira örülök, hogy ott lehettem a vezérlőteremben, semmi másra nem cserélném le.


Melyik Kapitóliumi jelmez tetszett neked a legjobban az összes közül?
Egyértelműen Elizabeth Banks-é. Soha nem látom még ilyen eredeti, világtól elrugaszkodott jelemezeket. Az a jelmez egy teljesen más emberré alakította. Ha nem tudtam volna, hogy ő az, nem ismertem volna fel.

Volt-e valami [vezérlőtermi trükk], amit másképp csináltál volna?
Lehet, hogy úgy hangzik, mintha ezt kellene mondanom, de nem. Szerintem a film brilliánsan ábrázolta a dolgokat.

Vezérlő terem milyen mértékben volt valóságos és mennyit tettek hozzá digitálisan az utómunkák során?
Minden számítógép animáció volt! A Hivatalos Mozikalauzban volt egy remek kép arról, milyen volt a vezérlőterem CGI nélkül. Ezen látható, hogy zöld filccel borított pultok mögött ülünk. Minden kézmodulat, ... minden a semmiből jött létre. Ott és akkor ostobaságnak tűnt, de csodálatos volt látni, ahogyan rákerültek a számítógépes elemek. Semmit nem láttunk belőle a film megjelenésééig.



Elolvastad a könyveket, mielőtt megkaptad a szerepet?
Hogy őszinte legyek, nem. Azonban, amikor hallottam a projektről, azonnal rohantam a boltba és megvettem. Oldalról oldalra egyre izgatottabb lettem. Épp olyan rajongója lettem, mint ti mindannyian! Nagyon örülök, hogy ezeket az élményeimet veletek is megoszthatom! Szavakkal nem lehet megfogalmazni, milyen nagyra becsülöm, és mennyire szeretem a rajongókat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése