2012. május 1., kedd

8 kategóriában jelölt az Éhezők Viadala az MTV Movie Awards-on

A héten már láthattuk az MTV Movie Awards beharangozóját, és már sejtettük, hogy komoly szerepet kap majd ott az Éhezők Viadala. Nos, mára nyilvánosságra hozták a jelöltek listáját, ahol 8 kategóriában is verseng a film a mozinéző fiatalok kegyeiért, ezek pedig a következők:
  • Az év filmje
  • A legjobb férfi főszereplő: Josh Hutcherson
  • A legjobb női főszereplő: Jennifer Lawrence
  • A legjobb feltörekvő színész: Liam Hemsworth
  • A legjobb szereplőgárda
  • A legjobb smink/jelmez: Elizabeth Banks
  • A legjobb harcjelenet: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Alexander Ludwig
  • A legjobb csók: Jennifer Lawrence - Josh Hutcherson
A teljes jelöltlistát IDE kattintva találjátok, szavazni pedig ITT tudtok majd ti magatok is, miután kinti idő szerint 8 órakor majd elindítják a szavazást.
A díjkiosztó gála június 3-án Los Angelesben kerül majd megrendezésre. Természetesen beszámolok majd róla :)

4 megjegyzés:

  1. Tyhűha, micsoda jelölt lista. :O Kiváncsi vagyok végre letaszítja-e vmi a Twilightot a nyertes trónról.... Drukkolok az Éhezőknek, de bevallom, nálam a legtöbb kategóriába nem nyerne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam talán az Év filmje, legjobb női/férfi főszereplő és a legjobb csók kategóriában nyernének. Én is remélem, hogy az Éhezők viadala az Alkonyat trónbitorlója lesz.

      Törlés
    2. Amúgy komolyan gondoljátok, hogy a Peeta-Katniss csók jobb volt, mint bármelyik Alkonyatos? :O Vagy csak az elvakultság beszél belőletek ;)
      (Most nem azért, amikor az Újhold után kihordették a győztes csókjukat, az nem tetszett, mert abban a filmben is az az egyik legbénább volt, szóval igyekszek nem elvakult lenni. De egy Edward-Bella esküvői csókot, amelyet két olyan embertől látunk, akik amúgy is együtt vannak, össze nem lehet hasonlítani a barlangos próbálkozással. Szerintem :)))
      Nem mintha nem hagyna tök hidegen amúgy, melyik kategóriában ki nyer, mert bár az Alkonyat-uralom is túlzás volt, de a 8 jelöléses Éhezők Viadala is az.

      Részemről érdeklődéssel fogom figyelni, mely kategóriákban ki győz, de semmilyen fronton nem tudok azonosulni igazán a túlzásokkal. Az Oscar-díj is épp ezért nem hiteles a szememben mert alig pár film között oszlik meg az a néhány díj.

      Hipp! Amúgy az Alkonyatot összesen két kategóriában jelölték, mindkettőben Éhezők Viadalával szemben. Mivel az Alkonyat rajongótábor kevésbé aktív, az Éhezőké meg most jön föl, kb. borítékolom a végeredményeket. Részemről a csókban az Alkonyat nyerne, a legjobb film fronton meg nálam döntetlen a kettő :)

      Törlés
  2. Na, már én se bírom magamban tartani, megszólalok, mint évek óta nagy twilighter és kb. 3 hónapja THG rajongó :)
    Irreálisan sok a 8 és irreálisan kevés a 2 kategória. Meg kellett volna találni az aranyközéputat. Az Alkonyat leálldozóban van, mivel elérkeztünk a fináléhoz, és megértem, hogy valamivel továbbra is meg kell fogni ezt a rajongó tábort és vinni kell tovább a "hagyományt" (HP-Twilight saga-THG). De ez már túlzás szeritem.
    A jelölésekről: remélem a legjobb csókot a BD viszi, pláne, hogy az esküvői csókról van szó :) A legjobb filmet is nekik adnám, de csak egy hajszállal marad el a THG-től. Aztán aminek nagyon örülnék, ha nyerne a THG: legjobb női, legjobb férfi, legjobb feltörekvő színész és legjobb szereplőgárda. A legjobb harcjelenet jó is lehetett volna, ha nincsenek a kamererángatások... A legjobb sminket csak azért nem adnám Elizabeth-nek, mert a Förtelmes fönökben fel sem ismertem Collin Farrellt, csak a végén esett le a stáblistánál :D

    VálaszTörlés