2012. május 30., szerda

3 főre szűkült a Finnick-esélyesek mezőnye?

Egy tegnap este megjelent E!Online cikk szerint három esélyes van már csak versenyben Finnick szerepéért: Armie Hammer, Taylor Kitsh és Garrett Hedlund:


A Lionsgate nem kommentálta a találgatásokat, a következőt tette hozzá:
- Ahogyan az első film esetében is, ez alkalommal sem fogjunk megerősíteni, cáfolni vagy kommentálni a szereplőválogatással kapcsolatos pletykákat. Ha már lesznek hivatalos hírek, bejelentjük a nagy nyilvánosságnak.

Ui.: Részemről pedig találgatásokról nem fogok több hírt betenni (ha esetleg lesz), csak majd a végső kiválasztott személyéről írok én is :) Ez is azért került be, mert most először szűkült a kör érezhetően és konkrétan. És mert, mint már tapasztaltuk: nem zörög a haraszt...

12 megjegyzés:

  1. Ooo na ne már... Ezek közül Nekem egyik sem, és bár Taylor kedvenc, szerintem Finnick szerepéhez öreg... így ránézésre.

    VálaszTörlés
  2. Én mondjuk Armie Hammert már az elejétől fogva támogatom, szóval a 3 közül nekem ő a befutó. A másik 2 még ha nem nézném Armie-t sem jönne be...

    VálaszTörlés
  3. Nekem is Armie jön be a három közül...
    Taylor K. eleve nem egy Finnick alkat szerint, Garrett meg nem szimpi. De meglátjuk :))

    VálaszTörlés
  4. HA tényleg a három fiú közül kerül ki a "nyertes", akkor én Armie-nak örülnék. Rajta nem sokat kell alakítani, hogy Finnick legyen :) Garrett sem tűnik rossznak, egy jó sminkes és fodrász csodákra képes (lást Josh-Peeta):D Taylor viszont alapból nem Finnick. Külsőre tehát Armie tűnik a legjobb választásnak, de a színészi játékon is sok múlik, sőt. Ezen a téren viszont nem tudok nyilatkozni, mert egyikőjük filmjét sem láttam még.

    VálaszTörlés
  5. Én amióta tudom, hogy Garrett is esélyes a szerepre, neki drukkolok. :) Nagyon örülnék neki, ha ő játszaná el, ellentétben Taylorral. Benne semmi Finnickes nincs szerintem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. nem tudom.. nekem vhogy más kép él a fejemben Finnickről.. talán még Garrett hasonlít egy kicsit az elképzeléseimhez..

      Törlés
  6. szerintem armie a legjobb, az én fejemben ő teljesen kiköpött finnick :D

    VálaszTörlés
  7. Hát ha kötülök kéne választani akkor legyen Armie,nekem ő a legszimpatikusabb,meg talán Garrett is jó lenne egy kis sminkkel

    VálaszTörlés
  8. Nem csak azért mondom, mert Armie-nak szurkolok (:D), de szerintem ő az aki jó "alapanyag". Arca, mosolya, testalkata megvan hozzá, a többi meg alakítható.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, tagadhatatlan, hogy ezek közül Armie. De ha összehasonlítom Kellan-nel, aki meg az én fejemben él Finnick arca/testeként, akkor csúnyán alulmarad Armie, de ez meg az én véleményem, ami szintén csak egy a sokmillióból :)

      Mindenesetre, bízom benne, hogy - ha már nincs jobb :-D - ő kapja a szerződést, de abban is, hogy csatolnak neki mellé egy kondibérletet is :P

      Törlés
  9. Armie-ra szavazok, meg a kondibérletre. ;D

    VálaszTörlés