2012. április 3., kedd

Nem csak a mozikban tarol Az éhezők viadala

Aki a CinemaCityben nézte meg a filmet az elmúlt napokban, az a következő kuponnal gazdagodhatott:


Ennek a kuponnak köszönhetően a Libri üzleteiben 25% kedvezménnyel juthatunk hozzá a könyvekhez, és minden jel arra mutat, hogy azok a mozilátogatók, akik nem ismerték a könyveket, élnek a kedvezmény kínálta lehetőséggel, és sokan beszerzik a könyv(ek)et. 

A Libri sikerlistája pedig így nézett ki ma reggel. Rögtön melléteszem az Alexandrás sikerlistát is, mert így férnek el szépen egymás mellett mert látható, hogy a gyerekkönyvek között bár, de az első kötet itt is vezet, és a Futótűz is előkelő helyen a sikerlistán :)


Aztán a Bookline listáit is átböngésztem kicsit, itt a szórakoztató irodalom kategórián belül egyértelmű a tarolás, ám az Általános sikerlistán is Az éhezők viadala a 2., A kiválasztott az 5., a Futótűz pedig a 9. helyen helyezkedik el. Íme a szórakoztató irodalom listája:


Ésvégül tegnap került ki az Agave Blogján is az Év könyve választás végeredménye, itt is tartolt a sorozat, illetve a 3. könyv, mert tavaly az volt aktuális. Ha emlékeztek, a szavazásról itt is szó volt, és talán a Ti szavazatotok is hozzájárult ehhez az eredményhez :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése