2012. április 21., szombat

Josh Hutcherson interjúrészletek

A movies.about oldal készített egy interjút Josh-sal, amelyben a Detention-ról, az Éhezők Viadaláról és a 7 nap Havannában-ról kérdezik. Eredetileg csak az Éhezők Viadalás részt gondoltam lefordítani, de vannak érdekesebb részek a tinihorrorral kapcsolatban is, úgyhogy erről is olvashattok.

A valós életben is vagány gördeszkás vagy, vagy csak a Detention kedvéért gördeszkáztál?
Nem deszkázok túl sokat. Tudok. Láthatóan segített a film során, hogy volt gördeszkás múltam. De sokat gyakoroltam, mielőtt elkezdtük volna forgatni a filmet. A filmben azonban egykerekűznöm is kellett. Mindössze egyetlen jelenet volt, amikor a gimi folyosóján kellett végigmennem, de arra jó néhány hétig keményen kellett edzenem, hogy legalább kicsi alapjaim legyenek.


A Detention-nak vezető producere is vagy. Ez egyáltalán nem befolyásolta a színészi munkádat?
Hű, ez fantasztikus volt számomra. Mozifilmek forgatásán nőttem fel és mindig is szerettem volna a kamera mögött (is) állni, úgyhogy nagyon örültem, hogy megkaptam ezt a lehetőséget. A legnagyobb szerepem a színészválogatásban volt, de segítettem a logisztikában és abban is, hogy simán menjenek a dolgok, mivel Joseph [Kahn - rendező] és a stábjának nagy része inkább videoklipeket és reklámfilmeket forgattak korábban. Mivel én viszont a mozi világában nőttem fel, segíteni tudtam abban, hogy minden a helyén legyen a forgatáson. Szerintem klassz volt. Számomra pedig olyasvalami, amit még sokszor szeretnék majd csinálni a jövőben.

Ami pedig azt illeti, hogy hogyan hatott ez a színészi munkámra, nem hinném, hogy kicsit is befolyásolta volna. Produceri kötelezettségem nagy részét letudtam, mielőtt a forgatás elkezdődött volna. De még amikor a forgatáson intéztem dolgokat, szerintem az sem vonta el a figyelmemet a színészetről.

Miért nem szerepeltél korábban horrorban, és kedveled-e egyáltalán a műfajt? Van-e valami, amitől rettegsz?
Nem kerülöm a műfajt, egyszerűen nem futottam bele olyan filmbe, ami tetszett volna. Úgy rémlik, korábban nem volt olyan projekt a horror műfajon belül, amiben részt szerettem volna venni. 
És hogy mitől félek? Utálom a pókokat. Egész jól tartom magam, hogy nem félek semmitől, kivéve a pókokat. Egyszerűen a frászt hozzák rám.

Visszatérve a gördeszkához, a Detentionban bowlingozol is. Jó bowlingos vagy?
Régen jól játszottam. Még pár bajnokságon is indultam, és 272 pont volt a rekordom, ami szerintem elég figyelemre méltó. De az utóbbi időben nemigen van rá időm, úgyhogy kiestem a gyakorlatból. De igen, valószínűleg tarolnék párszor, ha eljutnék egy pályára.

Az Éhezők Viadalában és a Detentionban is az életedért kellett harcolnod a képernyőn nemrégiben. Fejlődtek az ilyen irányú készségeid ezek által?
Ó, igen, mindenképp. Minden egyes szerep által tanulok valami újat. A Detentionban megtanultam, hogy bár egy középiskolába különböző emberek járnak, különböző klikkek alakulnak ki, de mindenkinek megvan a maga gondja. Jó, ez nem igazán a túléléssel kapcsolatos, de határozottan jobban megismertem magamat általa.

Jennifer Lawrence-szel vajon megveritek Kristen Stewartot és Rob Pattinsont az MTV Movie Awards Legjobb csók kategóriájában?
Nem is tudok erről az egészről. Nem akarok hazudni, az egy jó csók volt. De majd meglátjuk. Nem vagyok biztos benne.


Melyek voltak az Éhezők Viadala promójának legjobb pillanatai számodra?
Az egész körút igazi őrület volt! A bevásárlóközpontokban tartott része különösen! Látni ezt a rengeteg rajongót és az elhivatottságukat, az volt az egész fénypontja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése