2012. április 18., szerda

Josh Hutcherson és Liam Hemsworth J-14 interjú

A J-14 még a film megjelenésének alkalmából készített páros-interjút Josh Hutchersonnal és Liam Hemsworth.szel, ám az akkoriban ránk omló friss cikkek mennyisége miatt egyszerűen képtelen voltam minden interjút lefordítani, így ezekből eltettem párat későbbre. Nos, ez az egyik ilyen "mélyhűtött" cikk :)

Bár nektek nem volt közös jelenetetek, mindketten sokat dolgoztatok együtt Jennifer Lawrence-szel, aki Katnisst alakítja. Milyen volt megismerni őt?
Liam: Őszintén szólva ő az egyik legjobb színésznő, akivel valaha együtt dolgozhattam.
Josh: Jenniferrel mi az első pillanattól kezdve jól megértettük egymást. Azonnal közeli barátokká váltunk.
Liam: Jennifer egyszerűen nagyon klassz csaj!

Oké, mi volt az első benyomásotok egymásról?
Liam: Már azelőtt barátok voltunk Josh-sal, hogy elkezdtük volna a forgatást, és ha nem kellett dolgoznunk, együtt lógtunk. Josh remek fickó!
Josh: Liam külsőre egy nagyon jóképű, helyes, magas, ausztrál fickó - amúgy viszont totál tökfej!


Mi volt a kedvenc jeleneted a filmben?
Josh: Nos, számomra azok voltak a legklasszabb pillanatok, amikor a karakterem és Jennifer karaktere a barlangban van, ahol szerelmet vallok neki. Az összes barlangjelenetet - a szó szoros értelmében - két nap alatt forgattuk le - de fantasztikus volt!

Mindkettőtök karaktere szerelmes Jennifer Lawrence karakterébe, csak mindketten kicsit máshogy. Ez egyáltalán nem volt kínos?
Josh: Számomra nem, ez a szereppel jár. A karakter sajátja. Szerintem, ha az embernek nagyon intim jelenetet kell forgatnia valakivel, akkor erre kell gondolnia.
Liam: A legtöbb alkalommal Jenniferrel mindig csak viccelődtünk, szórakoztunk, és élveztük az egészet.

Végül arra lennék kíváncsi, hogy mivel egy nagyon erős rajongóbázis követi a könyvet, nem éreztétek, hogy nagy nyomás lenne rajtatok Peeta és Gale szerepe miatt?
Liam: Szerintem kezdettől fogva mindenki nagyon hű akart maradni a könyvhöz. De azért biztos vagyok benne, hogy sok meglepetés éri majd a rajongókat!
Josh: De mindenképpen jelentett egyfajta nyomást. Viszont engem ez a többletteher arra ösztönzött, hogy bizonyítsak. Ha a rajongók ennyire elhivatottak ez iránt, akkor mindent meg kell tennem, hogy jó munkát végezzek, hogy elégedettek lehessenek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése