2012. április 20., péntek

Jennifer Lawrence újságokban, TV-ben

Újabb címlapon látható Jennifer Katnissként, mégpedig a francia Cinema Teaser-en!



Ennek az újságnak a teljes Éhezők Viadala melléklete látható a JenniferLawrenceDaily galériájában, de mivel a szöveg francia, a képeket pedig már mind láttuk, nem is tenném be őket ide, aki szeretné, a fenti linken megnézheti!

Az ugrás után még láthattok képeket Jenniferről a barátjával a Helo magazinból, egy TV-műsor felvételéről, ahol íjásztudását is megmutatta, és az Interview magazin fotósorozatából is hoztam pár képnyi ízelítőt!
Íme tehát egy cikk a Helo magazin áprilisi számából, amelyben a magát szinglinek valló Jennifer egy X-Menes színésztársával, Nicholas Houlttal látható elég közeli viszonyban :)

 Forrás ezúttal is: JenniferLawrenceDaily

Jennifer Lawrence spanyol promókörútja során szerepelt az El Hormiguero című műsorban, ebből is láthatunk pár képet, többek között arról, mennyire tud íjászkodni:





És végül pár kép a korábban már emlegetett Interview magazin számára készített forósorozatból:



Az általam korábban már emlegetett body-s képeket és a fotósorozat többi képét az ONTD oldalán nézhetitek meg!

7 megjegyzés:

  1. És azt tudtad, hogy MÁR MEGVAN AZ ÚJ RENDEZŐ? :D Erről kaphatnánk egy hossssssszú, kielemző cikket?:) Amúgy gratutlálok a bloghoz, minden nap felnézek, ami nálam nagy szó, még akkor is, ha hunger games függő vagyok

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vasárnapra szánom a hossssssssszú, kielemző cikket, de az is lehet, hogy meglesz holnapra. Bár, holnapra meg mást tervezek, de hát fontosak a "piaci igények" is :)
      Meg aztán én megvárnám, hogy Francis aláírjon, mertha rámegy egy fél napom a hossssssssszú kielemző cikkre, és Lawrence mégsem ír alá, akkor potyába ment fél napom :)
      Mert különben az IMDB oldala szerint az úriember épp egy TV-filmet forgat, és nem tudom, ez jó ómen-e az álmoskönyvek szerint :))

      Örülök amúgy, ha tetszik az oldal, kielemző cikk meg még a hétvégén, mindenképp!!!

      Törlés
  2. Nem tudok betelni azzal, hogy Jennifer milyen szééép:D Örülök amúgy, hogy Nicolas Houltban van, én még a Skins sorozatban szerettem meg, aranyosak együtt:) Ebbe a műsorba azért belenéznék, ahol nyilazott. Valahol nem találtad meg Ancsi?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Barby! Ott van a Forrásban 3 videó is, belenézhetsz!! :)

      Törlés
    2. Jaj, tényleg:D Bocsi, úgy néz ki, vak vagyok:D

      Törlés
  3. Hoppá, nem Nicolas Houltban van, mielőtt beindul valakinek a fantáziája, hanem azt akartam írni, hogy Nicolas Houlttal. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hirtelen, ahogy olvastam átfutott az agyamon, miért lenne Nicolas Houltban, ilyen helységnév nincs is :))

      Törlés