2012. április 26., csütörtök

Innen-onnan, 12.

Bár az első filmet már láttuk, a másodikra pedig bár visszaszámolunk, mégis tudjuk, rengeteg idő még. Mégis lesznek a közeljövőben olyan események, amelyekre érdemes lesz várni.

Az egyik ilyen a június 3-án megrendezésre kerülő MTV Movie Awards, amelynek kategóriáiban immáron Az éhezők viadala is részt vesz. Bár egyelőre a jelölteket tartalmazó listát nem találom, itt van, milyen kategóriákban kapnak majd díjakat a filmek. 
Ennek beharangozója érkezett meg az MTV honlapjára, amelyet kivételesen előlünk sem tiltottak le :) Köszönet a linkért Áginak! :)



Chicagoban június 23-24-ére hirdetnek egy komolyabb Éhezők viadala rajongói találkozót, amelyen a film szereplői közül is várnak különleges vendégeket. Egyelőre még nem túl exkluzív a lista, de az biztos, hogy ott lesz majd Willow Shields, Amandla Stenberg, Dayo Okeniyi, Jacqueline Emerson, és megjelenik a Katniss előkészítő csapatát alakító három fős színészgárda: Kimiko Gelman (Venia), Brooke Bundy (Octavia) és Nelson Ascencio (Flavius) is. Ha ezzel kapcsolatban lesz érdekesebb hír vagy anyag, visszatérünk rá.

És továbbá az ugrás után láthattok két filmposztert: Josh Hutcherson The Forger című filmjéhez jelent meg egy klassz poszter, és egy iszonyú dögös Liam Hemsworth karakterposzter a Feláldozhatók 2-ből!!



7 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Mondtam én már korábban, hogy érdemes hallgatni az idősebbre és tapasztaltabbra ;-)))

      Törlés
    2. Szerintem már ő lett a number one a listámon:D Josh is aranyos, de Liam ő szexii :P:P Eléggé irigylem Mileyt:D

      Törlés
    3. Amúgy nem szeretnélek sem Téged, sem pedig mást befolyásolni. Mindenkinek más jön be. :) És igen, Josh is aranyos, meg jófejnek tűnik így a képernyő másik oldaláról. :)) És amúgy erre a Forgerre még kíváncsi is lennék, ha a többi mostanában megjelenősre nem is annyira...

      Törlés
  2. Szerintem azért nincs olyan épeszű lány, aki ne mondaná Liamre, hogy szexi, szóval nem kellett a befolyásoltság:D Épp ma gondolkodtam azon, hogy Josh... olyan jószívűnek néz ki. Nem tudom róla elképzelni, hogy bunkó vagy tiszteletlen lenne akárkivel is... Néztem a hungergamesmovie-n, hogy nyert is valami díjat és mondta a videóban, hogy mindenki fogadja el önmagát meg ilyesmi és ez annyira szimpi volt:d Amúgy a Forgerre én is kíváncis vagyok, előzetes alapján nagyon bejön. Azért a Várandósokat is várom.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Nekem Josh az egyik kedvenc színészem, és persze nem mondom Liamre, hogy nem néz ki jól(mert rohadt jól néz ki:D) nekem mégis Josh...az a tipikus "van benne valami" kaliberű srác, az meg csak hab a tortán, hogy a nyilatkozatai alapján is szimpinek tűnik:)

    VálaszTörlés