2012. április 23., hétfő

Innen-onnan, 11.

Mondhatnám, hogy hosszú hetek óta először van pangás, de azért ez abban a formában nem teljesen igaz, hogy azért vannak még anyagok. Szóval olyan igazi, tartalmas bejegyzést most nem tudok hozni, amilyeneket szeretek, de azért ez-az mégiscsak történik a film szereplőinek háza táján, - főleg más filmjeikkel kapcsolatban - ezekről kaptok összefoglalást és kiinduló linkeket! :)

Josh Hutcherson a szintén az idén mozikba kerülő The Forger című moziban is főszerepet játszik, ennek a filmnek a Facebook oldalára tettek fel pár jelenetfotót, amelyek közül többön Josh is látható. A film egy dráma, amelyben egy fiatal a kaliforniai Carmelbe utazik, ahol bemutatják egy műalkotásokat hamisító közösségnek.


Woody Harrelsonról Párizsban készültek forgatási képek a Now You See Me forgatásán. A filmben FBI ügynökök olyan illúzionisták után nyomoznak, akik mutatványaik során bankot rabolnak, és közönségüket pénzzel ajándékozzák meg. A film jövőre kerül a mozikba, a képek pedig a Just Jared galériájában láthatóak.


Isabella Fuhrmanról a Bust magazin számára készült egy fotósorozat, amelyből származó két kép EZEN A LINKEN látható. 


Több szereplő másik filmjéhez is egy-egy (új) poszter jelent meg: Woody Harrelson a Seven Psychopaths, Jennifer Lawrence pedig a House At The End Of The Street plakátján látható:


Elizabeth Banks a május 31-étől nálunk is bemutatásra kerülő Várandósokban szerepel, amelynek múlt héten - szintén a Collideren - jelent meg új TV-s előzetese, de aki igazán kíváncsi annak a szinkronos magyar előzetest is tudom ajánlani a YT-ról. [Azt meg már csak csöndben jegyzem meg, hogy mozgalmas lesz mozis szempontból a május 31-ével induló hét...]

A Brazil Capricho-nak is megjelent egy Éhezők Viadala melléklete, amelyből a szkennek a JenniferLawrenceDaily galériájában láthatóak. Mivel a szöveg portugálul (vagy spanyolul??) van, a képek többségét pedig már láttuk, így nem tenném ki őket (de az előző linken megtaláljátok), csak a címlapot, de valljuk be, az sem egy esztétikai élmény:


3 megjegyzés:

  1. Megnéztem a Forger előzetesét és nekem így tetszik. Remélem hamarosan a mozikba kerül. Amúgy Josh mostanában eléggé belehúzott, de jól is teszi:D
    A Várandósok filmet is nagyon várom, kíváncsi vagyok hogy a sok ismertebb színész benne előny vagy hátrány lesz-e:D Eddig jól néz ki:D

    VálaszTörlés
  2. Hú ez a címlap...szegény Josh:D

    VálaszTörlés
  3. Én úgy tudom, hogy a The Forger nem megy a mozikba, csak DVD-n jön ki. (Azt hiszem, imdb fórumon olvastam, ami nem a legmegbízhatóbb forrás, de többen írták)

    VálaszTörlés