2012. április 19., csütörtök

Brooke Bundy leszerződött "mindhárom" filmre

Míg a Futótűz rendezőjének megnevezésére várunk izgatottan, addig a Crushable cikkéből megtudhatjuk, hogy a Katniss előkészítő csapatában Octaviát alakító Brooke Bundy (akiről nemrég olvashattatok cikkrészletet itt) - idézem - a trilógia mindhárom filmjére leszerződött

Ez amúgy csak annyiból érdekes, hogy sok szó esett arról, hogy három vagy négy filmből fog állni a sorozat. Míg Woody Harrelson egyszer "négy film" kapcsán szólta el magát, most Brooke Bundy csak hármat említ a cikkben.

A cikkből azt is megtudhatjuk, hogy Brooke tavaly augusztusában három hetet töltött el Észak-Karolinában mindösszesen 2 napnyi munka miatt (a filmben egy villanásra, ha látjuk). Egy helyi kis Marriott szállodában szállt meg más középszintű szereplőtársaival együtt, ám amikor eltolták a forgatásának időpontját, akkor a Flaviust alakító színésztársa, Nelson Ascencio kanapéján húzhatta meg magát pár napig. 


A forgatásról a következőket mesélte:
- Azt hittem, rendezettebb lesz majd a dolog. Az emberek azt hiszik, a filmgyártás csupa csillogás, de igazi káosz. Mindegy, mennyi pénzt ölnek bele, az ember csak azért küzd, hogy minden kész legyen időre, akár csak egy kis független film esetén.

Annak ellenére azonban, hogy ilyen kaliberű filmben szerepelhet, Brooke nem hagyja, hogy a siker a fejébe szálljon. Gyors karrier helyett kis filmekre, azonnali siker helyett nyugalomra vágyik, nem szeretne idő előtt kiégni. Amellett, hogy rövidfilmekben vállal szerepet, felmerült a neve egy olyan filmben, amelyben Katherine Hiegl személyi asszisztensét alakítaná egy jövére megjelenő romantikus vígjátékban.

5 megjegyzés:

  1. Érdekes ez a három film, nem négy film, á mégsem inkább három film dolog. Szerintem még ők sem tudják pontosan.
    A HG sokat hozott, így sanszosabb hogy 4 film lesz, de mivel a Futótűz kapcsán sötétben tapogatózunk még kérdéses a dolog.

    VálaszTörlés
  2. De amúgy... előfordulhat, hogy csak 3 film, mert az utolsó rész első felében fog szerepelni és a második részében nem és ez így csak 3 rész:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez lehetséges :) Attól függ, hol választják szét a filmet.

      Törlés
    2. Nekem is ugyenez jutott az eszembe...

      Törlés
    3. Igazatok lehet, bár az eredeti szöveg így hangzik: "she’s signed on for all three movies in the trilogy".
      Más kérdés, hogy abban nem vagyok biztos, hogy a cikk szerzőjénél ez spontán megnyilvánulás volt-e vagy tud valamit. De amúgy sztem Áginak van igaza abban, hogy a Lionsgate sem tudja még. De a pénz beszél...

      Törlés