2012. március 16., péntek

Új számok a filmzenei albumról

Előkerült még pár szám a filmzenei albumról, akit érdekel, meghallgathatja őket most itt, de frissítettem a számlistát tartalmazó bejegyzést is a YT-os linkekkel!

5. Kid Cudi, "The Ruler and The Killer"


11. Maroon 5 ft. Rozzi Crane, “Come Away To The Water”



12. Miranda Lambert, “Run Daddy Run" ft. Pistol Annies




16. Birdy, “Just A Game” 

8 megjegyzés:

  1. A Maroon 5 és a Birdy szám teljesen rendben van. És a két Taylor Swift szám is oké egyébként. Az Arcade Fire dalt eddig nálam még nem überelte felül semmi :)
    (Aztán, ha majd megnézem a filmet lehet, hogy más lesz a véleményem...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elfelejtettem írni, hogy remélem, hogy POZITÍV irányba változik a véleményem :)
      És a nevem simán csak Ági akart lenni. Lehet, hogy még Kellan szülinapja és a tegnapi vizuális élmény hatása alatt állok :D

      Törlés
    2. Te végig Te voltál az Ági?
      Bevallom, egy másik Ágira asszociáltam (aki a Taylorfan Ági), ami nem jelenti azt, hogy nem ugyanazzal a lelkesedéssel örülnék Neked, csak így másik "rekeszbe" teszlek a fejemben :D
      De jó, hogy elírtad :)))

      A számok meg nem is tudom...
      Nekem ezek közül a Miranda Lambert jön be (bár _végig_ nem hallgattam egyiket se rendesen, csak bele-bele hallgattam), meg az Arcade Fire. Mindenek felett. És igen, a film sokat dob majd ezen.

      Törlés
    3. Jesszus, ez a hét poénja, hát ez kész :DDD Akkor még jó, hogy elírtam XD
      Na, szóval mikor erre a blogra jöttem, akkor írtam a chatbe, hogy EmmettfanÁgi vagyok, de itt maradok inkább simán Ági. Azt nem fejtettem ki, hogy azért, mert:
      - Ott egyértelműen Cullenék mellett tettem le a voksomat. Attól, hogy a legnagyobb kedvencem Emmett, Team Edward vagyok, ha a két nagy tábor közül kell választanom. Itt meg abszolút szeretem mindkét oldalt. Tehát, ha választanom kell, hogy Team Peeta vagy Team Gale, akkor Team Svájc ;)
      - És, a másik ok, hogy az Ági név még nem volt foglalt.

      Törlés
  2. A Maroon 5-os és a Birdys tetszik a másik kettő nem annyira, de majd emglátjuk melyik jelenetnél lesz a filmben.

    VálaszTörlés
  3. :) Én igazából csak azt nem értem, miért hasonlítjátok/hasonlítják a Twilighthoz. Egyáltalán nem olyan. És itt nincs Team a meg b, szerintem. :) Ráadásul Katniss sem egy Bella féle esetlen lány, hanem erősebb és találékonyabb még a két pasinál is. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annie! Azért - mint chatben is írtam, - párhuzamokat fel lehet fedezni. "A Bella-féle esetlen lány"ozást meg kérlek hagyjuk, szerintem semmi helye itt. Tartsuk tiszteletben azt, hogy sokan az Alkonyatot (is) szeretik!!

      Törlés
    2. Én is szeretem az Alkonyatot, az "esetlen"-t nem feltétlen negatívumként értettem. :)

      Törlés