2012. március 28., szerda

További számok a film háttérzenei anyagából

Hogy ezek a számok milyen albumon jelentek meg, azt most már teljesen nem tudom, a YT-on fenn vannak, a filmben hallható közülük pár és megjelentek a Lionsgate filmmel kapcsolatos hivatalos publikációjában.


Hát ennyit találtam még, ha van, szóljatok, rákeresek.
Ezek között vannak elég elvontak és érdekesek, de amire igazán kíváncsi lennék, ki az a Marissa, aki flashbackel???

6 megjegyzés:

  1. Marissa? Egy rejtélyes új szereplő? :D

    VálaszTörlés
  2. Spoiler!
    A War az tuti, hogy akkor van, amikor Ceasar megfordul a székkel az interjúk előtt. Illetve a A Wawp On Her Abdomen nekem határozottan a Bőségszarus mészárlásnál rémlik (a visszaszámlálás után). Spoiler vége!
    A The Civil Wars szám pedig elvileg az OST-n van, ami ugye nem volt a filmben. A többi kész rejtély nekem is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ági, egy héttel a bemutató után már bőven spoiler, írd nyugodtan :)
      A Civil Wars számot tényleg elnéztem, majd kiszedem innen, és belinkelem az eredeti listára, ami meg ezek szerint nem OST, hanem Companion Album. :@ Csak a publikációs anyagból vettem a számokat, amiben - mint már írtam - van átfedés. Csak nem értem, ezek a számok miért nem a Score-on vannak, illetve, ha ott nem, hol jelentek meg? Mert ezzel a forrásoldalaimon nem találkoztam (vagy nagyon elkerültem őket)

      Törlés
    2. ...már bőven NEM spoiler, na.

      Törlés
    3. Oké :)
      Sőt én még tovább megyek! Volt egy szám, amit én nem találok. Eléggé idegtépő zene. Szóval a szám az abban a videóban is benne van, amit kiadtak, ez a Katniss-alma-malac balhé illetve akkor, amikor Katniss nézi a vonaton a korábbi vialalokat a tévében.

      Az Alkonyt részeknél legalább korrektek voltak. Kiadtak egy olyan score-t és egy olyan OST-t, ami ténylegesen is benne volt a filmben, de itt... :/

      Törlés
  3. A Deep int he meadow ezen feldolgozása egyáltlaán nem tetszik. Úgy kezdődött először, mint egy karácsonyi dal és ahogy éneklik sem jön be. Jen szerintem sokkal jobban énekelte el. Amúgy ez a MArissa's Flahsback nagyon ismerős. Szerintem a végefelé szólt, de nem vagyok benne biztos. Valaki nem tudja? És az Olafurd Arnalds is nagyon ismerős, szerintem ez akkor szólalt meg mikor mutatták hogy a bőségszarunál kik haltak meg, de nem vagyok bene biztos. Esetleg erre is tunda valaki válaszolni?:D Egyedül a Laurie Spiegel nem volt egyáltalán ismerős.

    VálaszTörlés