2012. március 4., vasárnap

Tartalmas hét zárásaként

Nem mondhatjuk, hogy hiányérzetünk lett volna a héten Éhezők Viadala fronton, hsizen előbb láthattunk egy  új TV Spotot, rengeteg új képpel a 12. körzetből, aztán megnézhettük az teljes jelenetet is a filmből, végül pedig rejtélyes körülmények között bár, de előkerült egy új szám is a filmzenei albumról. 

A hét zárásaként én most egy rajongói videót hozok, ami szintén nagyon ütős és nagyon igaz is. Érdemes figyelni, hogy az egyes kiemelt szavak, hogyan illeszkednek a képen látható szereplőkre. 

4 megjegyzés:

  1. Ez az egyik kedvenc számom a 30 second to Marstól és mikor múltkor hallgattam épp a THG-re gondoltam. Úgyhogy nagyon ütős lett a videó és tényleg nagyon illenek a szavak a képekhez:D

    VálaszTörlés
  2. Hát ez tényleg valami nagyon fantasztikus lett!!!
    A számot nem ismertem, de hála barbyca94-nek, most már tudom mit keressem. A kiemelt szavak meg... Nagyon illik a jelenetekhez, és pontosan visszaadja a karakterek és a történet lényegét.
    Ancsi jelentem kiolvastam mind a három könyvet, majd valamikor e véleményemet is megírom a megfelelő helyen, előlegbe csak annyi, hogy az első kettőt imádom, a film premierje utáni hétvégére már beterveztem egy hazautat, sőt a barátnőimet is rávettem,hogy jöjjenek el velem moziba, persze külön -külön, hogy kétszer is megnézhessem.
    Ria

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ria! Okés, nem sürgős, akkor írd a véleményeidet, amikor időd, kedved, lehetőséged van rá :)

      Törlés