2012. március 15., csütörtök

Új szám a filmből és egy színfalak mögötti videó

Előkerült az éjszaka Taylor Swift másik, filmben szereplő száma, az Eyes Wide Open.


Ha emlékeztek még, volt egy legelső hivatalos számlista a filmhez, amelyben aztán kisebb változások történtek. Az egyik változás az volt, hogy kiesett a kínálatból a Ella Mae Bowen – “Oh Come & Sing” c. száma. Na, ez a szám került fel szintén a napokban a Youtube-ra, most azt is meghallgathatjátok:


Másrészt pedig a múlt hétvégi videók kiegészítéseként jelent meg egy rövid, bár annál spoileresebb színfalak mögötti jeleneteket is tartalmazó videó a filmmel kapcsolatban. Bár csak 42 másodperc, viszont van benne jelenet az Arénából, de még a barlangból is.
Beteszem a Tovább mögé, hogy aki nem akarja, ne kelljen szembesülni már az előképpel sem. Megtekintés tehát csak saját felelősségre.


2 megjegyzés:

  1. Taylor Swift száma nekem nagyon bejött. De főképp a szövege miatt, ami nagyon illik a történethez, de a végére az egész szám megtetszett.
    Ezt az EMB számot viszont nem értettem. Azt írtad, hogy az Oh come and sing esett ki és az került fel, de itt mégis a Girl on fire c. szám van (ami amúgy nem is rossz).
    Az utolsó vidibe sajnos a túlzott kíváncsiságom által belenéztem:D Hálistennek aaaannnyira nagyon nem spoilereztek. De már nem bírom ki h ne nézzek meg bármit is ami a THG-hez kapcsolódó.
    (Egy hét múlva ilyenkor nem tudom hogy fogok magyar kisérettségit írni, mert tuti egész nap a filmen fogok pörögni amit aznap délután megnézek:D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Barbi! Ez ugyanaz a szám amúgy.
      Elbizonytalanodtam egy kicsit, mert sokfelé figyeltem egyszerre, amikor kitettem számot, de ezt írja a forrás:
      "Aztán pár nappal később az Universal Republic frissítette a listát, és törölte a számot. Nos, Elle Maw Bowen úgy döntött, megmutatja a rajongóknak a számot, és az Entertainment Weekly-ben beszélt is róla"

      Nos, ezt, amit beszélt csak azért nem fordítom, mert ennél sokkal izgibb anyagok vannak a láthatáron :)

      Törlés