2012. március 31., szombat

Stábtagok más filmekben

Bár hosszú távon alapvetően szeretnék szigorúan az Éhezők Viadala jelenségre összpontosítani az oldalon, hiszen annyi anyag jelenik meg csak szigorúan tekintve is ebben a témában, hogy képtelenség akár naprakészen is feldolgozni őket magyarul. A héten azonban olyan mennyiségű új előzetes jelent meg a szereplőgárda készülő filmjeiről, hogy úgy éreztem, érdemes ebből egy tematikus bejegyzést csinálni, összegyűjtve azokkal az előzetesekkel, amelyek ugyan nem a héten jelentek meg, de a film hamarosan látható. A nagyon rövid szinopszisát is fordítom a filmnek, és ahol találok a feliratos előzetest, azt ágyazom be.

Először is Jennifer Lawrence 'House At The End Of The Street' című mozijának az előzetesét kaptuk meg.
A film egy frissen elvált édesanyáról és annak lányáról szól, akik másik városba költöznek, hogy új életet kezdjenek, ám hamarosan rájönnek, hogy szomszédságukban egy olyan fiatal lány lakik, aki megölte szüleit. Amikor a lány összebarátkozik a fiúval, aki túlélte a gyilkosságot, rá kell jönniük, hogy a történet messze nem ért még véget.
A film műfaja: thriller/horror, az előzetes is ennek megfelelően bővelkedik izgalmakban, a gyengébb idegzetű, fiatal olvasók csak óvatosan. :) A filmet kinn 2012. szeptember 21-én mutatják be, hazai bemutatóról egyelőre nem tudok.


Josh Hutchersonnak két filmjéről is jelentek meg hírek a héten.

Az egyik a Detention, amely egy tini horror, amelyben egy titokzatos gyilkos cserkészi be egy végzős középiskolás osztály tanulóit. A film kinn már április 13-ától látható, itthoni megjelenéséről szintén nem találtam infót.


A másik a 7 Days In Havanna, amely inkább egy művészfilm hangulatú mozi, amely egy fiatal amerikai fiúról szól, aki megpróbál színésszé válni, ezért Kubába utazik egy 7 napos film fesztiválra. A filmet holland és belga mozik játsszák 2012. nyarától:


Bár Liam Hemsworth karakterét kiírták az első részből, a Feláldozhatók 2.-ben végre láthatjuk.
A filmben Mr. Church újra összeszedi a feláldozhatók csapatát, hogy egy könnyűnek látszó munka kapcsán visszafizessék tartozásukat, ám amikor egyiküket megölik, a bosszú egyre beljebb üldözi őket az ellenséges területekre, ahol váratlan fenyegetéssel kell szembenézniük.
A filmet 2012. szeptember 20-ától játsszák a magyar mozik is.
És bár sejtem, az előzetest sokan láttátok már (hiszen nálunk pl. Az Éhezők Viadala előtt is ment), azért jó látni Liam nevét A Legnagyobbak között :)


A tovább mögött még Elisabeth Banks és Toby Jones várható filmjeinek előzetesei:

Az Elisabeth Banks főszerplésével játszódó 'People Like Us' című film egy megtörtént eseményeken alapuló családi dráma, amelyben egy Sam nevű ügynök, akinek legutolsó ügylete befuccsol, megtudja, hogy édesapja hirtelen meghalt. Kérése ellenére Samet haza hívják, ahol rendet kell tennie édesapja birtokán és egyesítenie kell az egymástól elhidegült családtagokat. Édesapja kívánságának teljesítése során, Sam egy döbbenetes titokról értesül, mégpedig, hogy van egy 30 éves húga, akiről korábban nem is tudott (Frankie - Elisabeth Banks). Ahogy egyre közelebbről megismerik egymást, Sam kénytelen újraértékelni mindent, amit családjáról gondolt,  és átgondolni életében az értékek fontosságát.
A filmet a kinti mozik 2012. június 29-től játsszák, hazai bemutatóról nem tudok.


Toby Jones a nálunk is hamarosan - 2012. május 31-én - bemutatásra kerülő Hófehér és a vadász c. filmben látható Coll szerepében:


És végül: Toby Jones a Titanic áprilisban bemutatásra kerülő 4 részes TV sorozatában is látható, ennek is itt az előzetese:

4 megjegyzés:

  1. Miért, miért kell Jennifernek épp egy horrorban szerepelnie?:D Az egyetlen műfaj, amit utálok, pedig szívesen megnézném Jent. Josh filmjeire pedig kíváncis vagyok. Az első trailerben tök vicces cuccokban van, a másodikban meg mikor szivar a szájában az nagyon tetszett:D A feláldozhatók 2 amőgy is emg akartam nézni, Liammel csak még élvezhetőbb lesz. Elisabethet hirtelen fel sem ismertem nem Effie-ként főleg hogy most értem haza a moziból:D De erre is kíváncsi vagyok. A Hófehérke és vadász is a terveim közt van. Jók lesznek:)

    VálaszTörlés
  2. Hát igen, nagy részét a felhozatalnak amúgy is megnéztem volna, de így legalább több is lesz, amit megnézek... :)

    VálaszTörlés
  3. Josh, úgy néz ki azokban a ruhákban, mint egy hippi :D Az eleje alaáőján szerintem simán elmehetne vígjátéknak

    VálaszTörlés