2012. március 12., hétfő

Nyers felvételek a film forgatásáról

Ezúttal egy olyan videó került elő, amely mindenféle zenei aláfestés és interjúk nélkül tartalmaz felvételeket a forgatásról, próbákról, edzésekről. VIGYÁZAT, SPOILERES! 

6 megjegyzés:

  1. Oh anyám, milyen idegörlő ez a csend a videóban. :D Már csak 9 nap! :))

    VálaszTörlés
  2. Nem nézek bele, nem nézek bele, nem nézek bele.... Már csak ki kell bírnom, hogy tényleg ne nézzek bele:D

    VálaszTörlés
  3. Barbi, ne nézd meg, de tényleg! Én részemről pont ezután határoztam el, hogy semmilyen kulisszák mögötti videót nem nézek meg, ez nagyon tömény volt. És sok minden volt benne. Kitartás!!! :)

    Hipp! Engem is zavart a csend a videóban. És pont azt filóztam, mennyire kiábrándító is így zene, meg utószinkron nélkül.

    VálaszTörlés
  4. Azt hiszem addig amíg meg nem nézem a filmet, inkább hanyagolom az oldalt :) Félreértések elkerülése végett, imádom az oldalt de tényleg, de van egy olyan érzésem, hogy már így is túl sokat láttam a filmből, és nem akarom halálra unni magam a moziban :/ Mondjuk az jó pont, hogy az Arénából eddig nagyon kevés kép/videó ésatöbbi szivárgott ki :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért én mindig írom, hogy megtekintés csak saját felelősségre :) De megértelek, lásd feljebb. Innentől diéta van :))

      Törlés
  5. Én is megfogadtam már egyszer kétszer néhány filmnél, hogy nem nézek belőle előzetest, de sose bírom ki. De mivel az ÉV előzetesét is megnézem egymás után jó sokszor és még akkor se unom, így kizárt, hogy bárhol is unatkozzam majd a filmnél. :D Az viszont tényleg nagyon jó, hogy az arénás részeket kihagyták, mert így a legeslegjobb az majdnem teljes meglepetés lesz. :)Amúgy pedig nagyon jó ez az oldal, imádom, minden nap jövök :D

    VálaszTörlés