2012. március 3., szombat

Kiegészítések és csavarok várhatóak a filmben

Igazából szerintem most már minden apróság érdekel minket a filmmel kapcsolatban, ezért hoztam Alexander Ludwig és Leven Rambin véleményét is. Azért is jó ezeket olvasni szerintem, mert ők is egyfajta rajongók, és pontosan tudják, mire is vagyunk kíváncsiak. :)

- Szerintem a rajongók többségét meg fogja lepni [a film], mert általában az igaz, hogy ha az ember megnéz egy könyvadaptációt, akkor az nem igazán hű a könyvhöz. Legalább kis változtatások mindig vannak. Gary Ross azonban kiváló munkát végzett azzal kapcsolatban, hogy a film megegyezzen a könyvvel. - nyilatkozta Alexander Ludwig az E!Online-nak.

Színésztársa, Leven Rambin elismeri, hogy vannak kisebb kiegészítések a filmben, amelyek azon rajongóknak is izgalmakat okoznak majd, akik sorról sorról kívülről tudják a könyvet:
- Van benne pár csavar. Néhány kiegészítés. - Leven Rambin, aki a gyönyörű, de könyörtelen Glimmer szerepét játssza a filmben, nemrégiben beszélgetett velünk, és megígérte, hogy a rajongókat biztosan érik meglepetések. Leven így folytatja: - Vannak benne apróságok, kisebb célozgatások, amivel szerintem az emberek majd úgy leszenk, hogy "de hisz ez nem is rémlik a könyvből"... mivel nem is voltak benne a könyvben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése