2012. március 29., csütörtök

Josh Hutcherson a Futótűzről

Josh-sal beszélgetett a RyanSeacrest, immáron másodszor ebben a hónapban, és ami izgalmas, ezúttal előkerültek a sorozat folytatásával kapcsolatos kérdések is. Ennek a beszélgetésnek egy részletét találtam meg átiratban, ami mindössze három kérdés, ezt fordítom le most. A teljes beszélgetést tartalmazó hanganyag egyébiránt 7 és fél perces, ezt ITT tudja meghallgatni, akit érdekel. Nem kizárt, hogy holnap belehallgatok én is, és ha találok izgalmas, érthető részeket, akkor bővül a bejegyzés, de nem ígérem biztosra sem :) 

Mi lesz az első, amit Gale-nek mondasz majd a következő filmben?
Ez furcsa, mert Gale-lel mi nem nagyon beszélünk egymással. Egyfajta kimondatlan feszültség van kettőnk között. Van némi kavar, hiszen Peeta bevallotta Katniss iránt érzett valódi szerelmét, Katniss alájátszott ennek, Peeta pedig rájött, hogy a lány csak a show kedvéért csinálta az egészet, és ez nagyon megbántja őt. Ez nagyon szívszaggató!


Mikor kezditek forgatni a Futótűzt?
Nem tudjuk még. Csak nemrég kezdték írni a forgatókönyvet. Simon Beaufoyt, a Gettómilliomos forgatókönyv íróját bízták meg azzal, hogy megírja az első vázlatot. Úgyhogy jó lesz ez! Gary Ross rendkívül tehetséges rendező és író, úgyhogy szerintem majd csatlakozik Simonhoz és együtt dolgoznak majd a forgatókönyvön. A film jövő novemberben kerül majd a mozikba. Valószínűleg valamikor idén nyár végén vagy ősszel kezdünk bele a forgatásba. 

A film megjelenése óta beszéltél már Jennifer Lawrence-szel és Liam Hemsworth-szel?
Igen, bár a filmről még nem beszéltünk azóta. Jenniferrel kosárlabda témában sms-eztünk, mert ő Louisville- én pedig U.K szurkoló vagyok. Ami azt illeti, csak a négyes döntőről beszélgettünk. Mindannyian tudjuk, mi a helyzet a filmmel, úgyhogy hadd beszéljünk másról is. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése