2012. március 2., péntek

Így ismerkedett meg Woody Harrelson és Jennifer Lawrence

A napokban beharangozott Entertainment Weekly-ből újabb pikáns kulisszák mögötti titkot ismerhetünk meg: ezúttal azt, hogyan ismerkedett össze a Katniss-t alakító színésznő leendő mentorával.


Jennifer Lawrence hiába Az Éhezők Viadala sztárja, azért a csaj még mindig zavarba tud jönni időnként, ha egy ismertebb színésszel kell megismerkednie. Amikor Woody Harrelson - aki alkoholista mentorát alakítja a filmben, először jelent meg az Észak-Karolinai forgatáson múlt nyáron, Lawrence mindent meg akart tenni azért, hogy a lehető legjobb első benyomást keltse. 
- Annyira ideges voltam - meséli a lány az Entertainment Weekly-nek - A lakókocsimban gyakorolgattam, hogy mutatkozzak majd be, mert nem tudtam eldönteni, hogy hogy kezdjek bele. Úgy, hogy "Hé, mi újság, én vagyok Jen!", vagy "Helló, Woody, hatalmas megtiszteltetés, hogy megismerhetlek, Jennifer vagyok." Amíg Woody lakókocsija felé sétáltam, azt motyogtam magamban, hogy "Lehet, hogy mégis azt kellene mondanom, hogy én vagyok Katniss? Nem, ezt valószínűleg már tudja."

Aztán amikor bekopogott az ajtón, és elérkezett a várva várt pillanat, kiderült, hogy a nagy semmi miatt görcsölt. A következő történt ugyanis:
- Benyitottam a lakókocsijába, hogy bemutatkozzak, de az első, ami kicsúszott a számon, az a kérdés volt, hogy "Az ott egy szex-hinta?" 
Aztán rájött, hogy a szerkezet, ami Woody lakókocsijának plafonjáról ereszkedett le, egy jóga-hinta, de addigra már kimondta a kérdést, ami piszkálta a fantáziáját. Míg Jennifer azt kívánja, bárcsak ne történt volna meg az a pillanat, Harrelson azt mondja, ő nem változtatna semmin. 
- Úgy ismerkedtem meg ezzel a hihetetlen, hírneves színésznővel, hogy benyitott az ajtómon, és így szólt: "Helló, Woody, csak azt szeretném mondani, hogy ... az ott egy szex-hinta??" Nagyon jót nevettem, aztán azt mondtam: Nos, akár az is lehet.

3 megjegyzés: