2012. március 4., vasárnap

Éhezők Viadala kalandjáték készülőben

"Közkívánatra" rovatunkban ma Netti ajánlatát teszem be, amit eddig azért nem tettem meg, mert volt más, és mert van nekünk remek magyar játékunk a FB-on, kalandos is, kvízes is, ebben legalább kicsit sem vagyunk lemaradva :) Viszont a plakát miatt meg szintén érdemes erre is szánni egy bejegyzést. (Bááár, nekem Katniss olyan ... nem is tudom.)

Az MTV cikke szerint már nem újdonság, hogy a Lionsgate karöltve a fejlesztő Funtactix nevű céggel, egy remek közösségi játékot hoz létre, amelyet - a miénkhez hasonlóan, majd a Facebook-on lehet játszani, és amelynek a neve [a hihetetlenül fantáziadús] Hunger Games Adventures. Ami viszont friss, az a játék posztere, íme:


A Hunger Games Adventures biztosítja játékosainak, hogy saját avatart hozzanak létre, (az MTV szerkesztői már készülnek, hogy lefoglalhassák az I<3Peeta és a GaleRocks felhasználó neveket :), aztán pedig csatlakozhatnak egy teljes Panemre kiterjedő küldetéshez, amely a 12. körzetben kezdődik, és megismerhetik Panem térképének azon részeit, amerre járnak. Igen, jól értitek, ez lesz az igazi, leghivatalosabb Panem-térkép. 

Azt is érdemes tudni, hogy a játék során nem az Arénában fognak kikötni a játékosok, mindegyik teljesítendő feladat teljesen új(szerű) lesz. 

A játék majd csak a film megjelenése után kezdődik, ám addig is érdemes ellátogatni annak hivatalos weboldalára, ahol béta-tesztelőnek is lehet jelentkezni! 

Nettinek köszönet a tippért! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése