2012. március 6., kedd

Célegyenesben a Futótűz forgatókönyve !!!

Noha egyelőre az Éhezők Viadala is csak pár hét múlva kerül a mozikba, az E!Online tudomására jutott, hogy a Futótűz forgatókönyve a legjobb úton halad ahhoz, hogy elkészüljön!

- Épp most készültem el az első vázlattal, a szó szoros értelmében éppen pár napja - mondta Simon Beaufoy tegnap este új - a hivatalosan pénteken megjelenő "Lazacfogás Jemenben" című - filmjének Los Angelesi bemutatóján. - Kíváncsi vagyok, ki mit gondol majd róla."

Beaufoy elmondta, hogy szoros munkakapcsolatban dolgozik Collins-szal a Futótűzön, amelyben ismét láthatjuk majd Jennifer Lawrence-t, Liam Hemsworth-t és Josh Hutchersont. Nagyrészt ezúttal is ragaszkodnak a könyvhűséghez, ám lesznek dolgok, amelyeket ki kell majd hagyni itt-ott.

- Kicsit mindig kell változtatni a dolgokon, különben csak egy könyvhű, ám nagyon unalmas adaptációt kapnánk. - mondta. - Másrészről pedig ott van egy rendkívül hűséges rajongó- és olvasótábor, úgyhogy nagyon oda kellett figyelnem, hogy mennyi szabadságot engedek meg magamnak.
- Szerencsére itt van Suzanne Collins, hogy segítsen. - folytatta. - Épp most olvassa a vázlatot, és szól majd, hogy "Ezt nem teheted. Ezt viszont bele kell írnod." Mert ő tudja, mi az, ami szent és sérthetetlen az olvasók számára, ő ismeri őket, és majd tudatja velem [min kell változtatnom]. 

1 megjegyzés: