2012. március 16., péntek

5 dolog, amit nem tudtál Jack Quaidről

- Valami szörnyű dolgot teszek valakivel, aki kicsi és aranyos, azonban közvetlenül azután az én hátsómat is szétrúgják - mesélte a 19 éves Jack Quaid egy korábbi interjújában Az Éhezők Viadalában játszott karakteréről. - Amikor megkaptam a szerepet, figyelmeztettek, hogy le fognak köpni az emberek az utcán - tette hozzá.

Ezúttal az USmagazin gyűjtötte össze, mi az az 5 dolog, amit tudnunk kell a feltörekvő színészpalántáról:

1. Ő meg Ryan és Dennis Quaid egyetlen gyermeke. - Egész életemet forgatásokon töltöttem - mondja. - Első alkalommal álltam a kamerák előtt úgy, hogy nem egy gyerekeknek szóló műsorban szerepeltem. - mondja az US Weeklynek.

2. Jelenleg főiskolára jár. - Részt veszek egy humorista csoportban a suliban, akikkel stand up-olunk is. - árulta el az US magazinnak a tanórán kívüli tevékenységeiről. Jack a New Yorki Egyetem Művészeti Iskolájának másodéves színész szakos hallgatója.

3. Az Éhezők Viadala az első nagyjátékfilmje. Iskolai feladatokon és egy 'Sitting Babies' című rövidfilmen kívül a Gary Ross által rendezett film az egyetlen, amiben máig szerepelt.

4. A szerep miatt gyorséttermi kajákon kellett élnie. - Folyton azt mondták, "Ki kell gyúrnod magad. Turmix, hamburger. Turmix, hamburger. - mesélte az US magazinnak, hozzátéve, gyűlölte a kondiedzéseket. - Az soha nem is volt az én műfajom.

5. A forgatáson a fegyvereket kedvelte a legjobban. - Az egyik 10. körzetbeli Kiválasztott tanította meg, hogyan kell bánni a lándzsával. - Onnantól kezdve tudtam, hogy ez egy félelmetesen jó buli lesz.
Forrás

1 megjegyzés:

  1. Basszus, végre rájöttem, miért olyan ismerős ez a srác meg a fura mosolya! :D Hát már láttam Meg Ryan mellett. :D Amúgy azt kell mondjam, látszik rajta, hogy nem az ő műfaja a gyúrás. :D

    VálaszTörlés