2012. február 27., hétfő

Woody Harrelson az MTV-nél

Gary Ross, Josh és Jennifer, Wes Bentley és Elizabeth Banks után Woody Harrelsonnal olvashatunk interjúrészleteket az MTV News oldalán. 

- Érdekes ilyet játszanom, mert ez nem egy olyan szerep, amihez hasonlóhoz lett volna már korábban lehetőségem. Féltem, hogy nem fog valósnak tűnni, amit csinálok, hogy műnek fog tűnni, amikor részeget alakítok. Néhány "módszer-színész" (a módszer-színészet olyan módszer, amikor egy színész - többek között - belülről fakadóan jelenít meg érzelmi állapotot - innen) akár részegen is forgathat, de én ezt nem tehetem meg. Egyszer már próbáltam. - vallotta be. - Amikor a 'Tisztességtelen ajánlat'ot forgattuk, akkor volt ez a jelent, és valóságban is részegnek kellett lennem, hogy ringbe szálljak Robert Redforddal Demi Moore szerelméért, és összeomlottam, mert elvárták, hogy megtegyem, meg is tettem, de nem volt egy kellemes élmény. 


Harrelson elmondta, hogy a Viadal rendezője Gary Ross sok időt töltött azzal, hogy kitalálja, milyen az a megfelelő szintű részegség, amely pont illeszkedik a karakterhez, ám nem zavarja vagy hátráltatja a történetet. 
- Mindig megbeszéltük Gary-vel, hogy az adott jelenetben mennyire legyek részeg, és mindig én voltam az, aki azt erőltette, hogy minél részegebbnek látszódjak, de Gary nem akarta, hogy minden jelenetben ittas legyek. - mondta Harrelson. - Ő mindig visszahúzott, én meg erőltettem volna, mert szerintem az vicces és szórakoztató. De ahogy ismerem Gary-t, megtalálta a középutat.

Harrelson csatlakozott azokhoz, akik azt mondták, a Viadal történéseit várják legjobban a filmből:
- Nagyon érdekel minden, ami konkrétan a Viadalon történik, mert abban nem igazán vettem részt. - válaszolta Harrelson arra a kérdésre, hogy mely jeleneteket várja legjobban a kész filmben. - Csatlakoztam a srácokhoz, akik Nashville-ben forgattak, de én csak azután találkoztam velük. Minden érdekel, amit ott forgattak. Azt hallottam, egyszerűen gyönyörű és lenyűgöző. És bár olyanoktól hallottam, akik lehet, hogy elfogultak, ugyanakkor mégis objektívek is. 


Harrelson beszélt a vidám és tehetséges színésztársai, Lawrence és Hutcherson iránti szeretetéről és tiszteletéről is:
- [Jennifert] ismertem a Hallgatás törvényéből, tudtam, hogy mennyire tehetséges, az azonban meglepett, mennyire szórakoztató is. Mondhat bármit - mondta Harrelson kuncogva. - Ő és Josh állandóan szekálták egymást, és olyanok voltak, mint a macskák. Úgy rohangáltak egymás után, mint a játszadozó kiscicák, csak még hisztérikusabban. Nagyon jó volt Jenniferrel és Josh-sal lógni. Az egész csapat fantasztikus volt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése