2012. február 9., csütörtök

Willow Shileds a Justine magazinban





Kora: 11 év
Éhezők Viadala karaktere: Prim
Érdekes tény: művész is egyben

Mesélj egy kicsit Primről azok kedvéért, akik esetleg nem olvasták volna a könyvet.
Primrose Everdeen Katniss kishúga. Kisorsolják, hogy élet-halál harcot vívjon az Éhezők Viadalán, amelyen végül Katniss vesz részt helyette, aki tudja, hogy saját életét kockáztatja azzal, hogy megmenti húgát.

Olvastad a könyveket, mielőtt megkaptad volna a szerepet?
Épp az első kötet közepén jártam, amikor behívtak Prim meghallgatására. A sorozat olvasása alatt végig úgy éreztem, hogy "Óóó, de hiszen én ismerem ezt a karakatert! Ez félelmetes!" Mostanra viszont a teljes sorozatot kiolvastam. 

Mi a legkedvesebb emléked a film forgatásáról?
Leginkább az, hogy milyen remek barátságok szövődtek a stáb tagjai között. Csodálatos élmény volt, hogy együtt dolgozhattam ezzel a stábbal.

Hogyan jöttél rá ilyen fiatalon, hogy színésznő szeretnél lenni?
Nyolc éves koromban kezdtem. Először csak egyfajta hobbi volt, aztán szerepeket is kaptam. Aztán úgy voltam vele, hogy hé, várj csak, én sokkal keményebben fogok dolgozni ezért, és voltaképpen most épp ezt csinálom!

Elolvastad mindegyik Éhezők Viadala kötetet. Milyen más könyveket olvasol még szívesen?
Most épp a Négyen egy gatyában sorozatot olvasom, amit nagyon szeretek. De Roald Dahr regényeit is szívesen olvasom. Mathilda, Charlie és a csokigyár és minden ilyesmi! 

Mit gondolsz, azoknak, akik nem olvasták el Az Éhezők Viadala könyveket, miért érdemes megnézniük a filmet?
Suzanne Collins maga is részt vett a gyártási folyamatban. Megírta a könyveket, a könyvek pedig csodálatosak; úgyhogy mivel segített a film készítése során is, tudhatjuk, hogy az is csodálaos lesz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése