2012. február 20., hétfő

TV Spotok

A TV Spotok a mozis előzeteseknél rövidebb, figyelemfelkeltő célzatú rövid filmecskék, kis kb. fél perces, - amint azt a neve is mutatja - TV-ben látható bejátszások. Ezeket már csak közvetlenül a mozi előtt szoktunk látni, és ezekből több is megjelenhet [Alkonyatosokból sztem voltak olyan filmek, amelyek előtt 7-8 TV Spotot is összegyűjtött az általam látogatott rajongói oldal].

Éhetők Viadala fronton, kicsit több, mint 4 héttel a film mozis megjelenése előtt jelen pillanatban kettőnél járunk. Az elsőt múlt vasárnap vetítették a Grammy díjkiosztóján, az már volt is itt, aztán pár napon belül megjelent egy második is, amit linkelgettünk itt a chatben, ám abból valahogy hivatalos, jó minőségű, nagy felbontású anyag nem került elő. A múltkorinál ugyan találtam egy jobbat, amit most berakok ide, és ha lesz jobb, majd cserélem.

Aztán persze keresgélés közben rábukkantam néhány rajongók által készített kisfilmre is, ezek képanyaga az előzetesből való, viszont ez a kettő elég jó ahhoz, hogy érdemes legyen megnézni :)



6 megjegyzés:

  1. Wáó... a fanmade-ek szerintem jobbak lettek, mint az eredetiek:D

    VálaszTörlés
  2. Hát, van egy hangulatuk, az biztos :)
    Nagy a csönd, kíváncsi vagyok, kapunk-e vmi extrát február 23-án :)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem biztosan fogunk. Vagyis én bízok benne. Meg olvastam is egy cikket, amiben nagyon emlegették február 23-át, de nem értettem mi a lényege a cikknek.

    VálaszTörlés
  4. Csak Rue/Ruta füttye hiányzik a végükről.. :D

    VálaszTörlés