2012. február 8., szerda

Nem lehet Kellan Finnick :(

Rengeteg rajongó hajthatatlan azügyben, hogy nem szeretnék, ha az Alkonyat szereplői feltűnnének Az Éhezők Viadala filmjeiben, ha más miatt nem is, amiatt mindenképp, hogy ne legyen még több ok/szempont a két világjelenség folytonos összehasonlítására. Az Insider Magazin szerint talán nem csupán rajongók gondolják úgy, hogy, szigorúan elkülönítik egymástól a két sorozat stábját:


Péntek este az Insider riportere Mikey Glazer az Audi Super Bowl buliján érte utol Kellan Lutz-ot, ahol az Emmett Cullent alakító színész elmondta, hogy neki nagyon tetszik Az Éhezők Viadala forgatókönyve, és szívesen vállalna egy szerepet a filmben - azonban nagyon gyorsan tájékoztatták, hogy a "Felsőbb Hatalmak" nem akarják, hogy bármiféle közös pont legyen a két sorozatban.


***************
Ahogy nézem, többen rájöttek, nyilván nem a TheHob által felvetett Cato szerepét vállalta volna örömmel Kellan, hanem ahogy több kinti rajongó is reflektált rá, Finnick szerepét jól el lehetett volna képzelni a srácnak. Nyilván engem személy szerint elszomorít kicsit, hogy Kellan nem lehet Finnick, de az okot részemről iszonyú buta és sekélyes indoknak tartom. Ha egy rendező valakiről úgy ítéli meg, hogy nem alkalmas a szerepre, akkor ne kapjon szerepet. De pusztán azért kizárni valakit, mert szerepelt egy másik hasonló kaliberű sorozatban: butaság. Ha így gondolkodtak volna korábban, vajon ki játszotta volna Edward Cullen szerepét az Alkonyatban? Hiszen ne feledjük: ő szerepelt egy másik világjelenség, mégpedig a Harry Potter egyik epizódjában. A két produkcióját mégis egymástól teljesen függetlenül kezelik, kezeljük. Ahogyan az rendjén is van. Most már csak azt remélem, nem valami életképtelen nyálas gyereket tesznek be Finnicknek, azok közül, akiket hetek óta felsorakoztatnak a kinti rajongói oldalak, mert akkor sikítok. Vagy rosszabb esetben bezárok.... Jó, mondjuk bízok Gary Rossban.

Update: LOL. Nem is Finnick lehetett volna Kellan, hanem Gale.

"A Lionsgate képviselője így reagált: Nem hallgattuk meg Kellant, de úgy gondoljuk, tehetséges."
Forrás

2 megjegyzés:

  1. Egyrészt van benne valami, hogy nem akarják a két sorozatot "összehozni" semmilyen úton-módon DE hülyeségnek tartom, hogy emiatt Kellan nem szerepelhetne a filmben. Lehet tökéletes el tudná játszani, de nem tehetné meg, mert játszott egy másik filmben. Szóval...érdekes ez a dolog. Mégha Robert Pattinson akarta volna eljátszani Finnicket akkor megérteném...de így.. csak félig-meddig. Mondjuk nekem személy szerint nem Kellan lenne Finnick. Próbáltam már elképzelni, de sehogysem tudtam. De ez az én véleményem. Bízok én is Gary Rossban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kellan amúgy egy szóval sem említette Finnicket, meg amennyire én értelmezem, ő csak egy tök ártatlan megjegyzést tett azzal kapcsolatban, hogy vagány a dolog, ő is szívesen részt venne. Én az elvvel nem értek csak egyet...
      Viszont rengetegen promózzák már magukat a Futótűzre. Jópát Johanna jelöltról olvastam már pl.
      Azért az izgi, hogy ha lemegy a film, akkor a háttérben lassan elkezdődnek majd a Futótűz előkészületei, hiszen ha kb szeptembertől forgatni akarnak, és júliustól már felkészülés van a színészeknek is, akkor addigra ki kell őket válogatni. Mindenesetre olyan bejegyzések nem lesznek tömegével, hogy "Ő is Johanna akar lenni" vagy "Lehet, hogy ő lesz Finnick". Akit kiválasztottak, majd megismerjük, de minden lehetséges jelöltet - itt - biztos nem.

      Törlés