2012. február 7., kedd

Magyar poszter, előzetes + film infók

Ígértem mára egy magyar nyelvű posztert a 3. fajtából!


Aztán csak megcsináltam a magyar feliratozást a 2. előzetesre, miután itt-ott megtaláltam a számomra kevésbé érthető mondatok eredetijét is. Íme:



A Film Forgalmazójának, a ForumHungary-nek a honlapjára kikerült a film adatlapja.

Eszerint - és már a poszter is erre utal, a film 16 éven aluliaknak nem ajánlott [véleményem szerint nagyon helyesen!], szinkronos lesz, és 100 percig fog tartani.

Nos, mielőtt eluralkodna a pánikhangulat: NYUGI! A film forgalmazójától kapott információ alapján FELIRATOS lesz a film, a 'szinkronos' kiírás tévedés lehetett. (Én nem is találtam volna logikusnak, hogy szinkronos legyen, de hát bármikor bármi előfordulhat - nekem fontosabb, hogy időben láthassuk a filmet, nem pedig hónapokkal a kinti premier után) És a 100 perc sem biztos információ még, úgyhogy emiatt se izguljunk előre feleslegesen. Ha megtudok valamit ezzel kapcsolatban, úgyis jelzem!

Éstovábbá: kikerült az oldalsávba a Film Forgalmazójának és a Könyv Kiadójának Éhezők Viadalával foglalkozó oldala, amelyeket a képre kattintva érhettek el. Érdemes benézni hozzájuk is, hiszen a könyves oldalon sok-sok újdonság jelent meg napi szinten már eddig is, és láthatóan a filmes oldal is felpörög lassacskán a film közeledtével. Illetve mindkettőn várhatóak nyereményjátékok is, ezt is érdemes követni! :)

2 megjegyzés:

  1. Köszönjük szépen Ancsi az előzetes feliratozását :) Úgy látom, hogy mégiscsak jól gondoltam én a mondatokat, de jó volt a megerősítés:D Már megnyugodtam a tegnapi "sokkhoz" képest, de még mindig reménykedem abban a feliratban:D:D Amúgy most lehet én vagyok hülye, de hol van ez a kép ahova ha rákattintok eljutok ahhoz az oldalhoz, amit az utolsó pontban írtál? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Barbi! Ne kapkodj! :)
      1. A FILM FELIRATOS LESZ. Szépen írd le egymás után 10-szer, addigra hátha elhiszed :) Tuti infó, a FórumHungarysoktól van.
      2. Facebook oldalak: oldalsáv baloldalt, a legfelső 2 kép. Feliratozva van. Ha nics ott még, akkor frissítsd az oldalt. Leszedtem a film eredeti honlapját, azon úgysincs semmi izgi, ezek meg magyar nyelvű infók.

      Törlés