2012. február 15., szerda

Liam Hemsworth interjúrészletek a márciusi Details magazinból

Nem fogom lefordítani a teljes interjút, mert egyrészt nagyon hosszú, másrészt nagy része nem is ide kapcsolódik, úgyhogy igyekszek az Éhezők Viadalához kapcsolódó részekből fordítani:

Dél körül találkozom Liam Hemsworth-szel, az Éhezők Viadala 22 éves sztárjával, a Los Angeles közelében lévő Rancho Park-ban, ahol az egyik nyilvános golfpályán üdvözöl.

Az Éhezők Viadalában játszott szerepének megszerzéséről

Gary Ross, az Éhezők Viadala rendezője felhívta Liamot, úgy egy évvel ezelőtt. 
- Épp félálomban voltam - meséli, miközben egy golfütő segítségével nyújtja hátizmait, amíg első lyuk felé baktatunk. - Hallgattam, mit mond az üzenetrögzítőre. Azt mondta, "Nagyszerűen sikerült a meghallgatásod. Szeretnél eljönni, és részt venni a film forgatásán?" Mire én: "Ó, a francba. A francba, a francba, a francba!"



A hírnévről és Gale karakteréről

- Soha nem találkoztam Pattinsonnal - mondja Liam, utalva arra, hogy a jövőben ő is a fiatal Hollywood-i bálvány sorsát hivatott követni. [...] Ahogy a következő lyukhoz érünk, Liam nem akar beszélni az Alkonyat-hatásról, amely talán az ő életére és karrierjére is olyan kirobbanó hatással lehet, vagy inkább megpróbálja beleképzelni magát azok helyébe, akik őelőtte átélték ugyanezt. 
- Mit mondasz másoknak? - mondja. - Hogy "meg fog változni az életed." Oké, köszi, az klassz. 


Az Éhezők Viadalában, ahol Gale szerepét alakítja, egy komor fiatal férfit játszik, akit nagyon megvisel, amikor társnőjét, Katnisst, elhurcolják, hogy részt vegyen ezen a gyilkos olimpián. Liam az - nem pedig Jennifer Lawrence, - aki ennek a filmnek a szerény, helyes fiatalja, aki végignézi, amint a hősnő megnyeri a csatát. 
- Gale-nek nagyon fontos szerepe van abban, hogy megértsük, honnan származik a lány - mondja a rendező, Gary Ross. Együtt kell éreznünk vele, és át kell éreznünk, milyen a kapcsolata Gale-lel. 


Nehéz megmondani, mekkora nyomás nehezedik az emberre, ha egy ilyen kaliberű sorozatban vesz részt, amely Hollywood legmenőbb csillagává teheti a srácot, aki amúgy Thor öccse és aki Miley kutyuskáját sétáltatja. Miközben Liam figyelmen kívül hagyja az ilyesféle várakozásokat, azt elismeri, hogy ő és Éhezők Viadala-beli karaktere valamennyire hasonlóképpen tehetetlenek. 
- Gale olyasvalaki, aki szembe akar szállni ezzel az egésszel, de nem tud. Nagyon tehetetlen.
Forrás

A rajongóknak pedig íme a fotózás kulisszák mögötti videója :)

6 megjegyzés:

  1. Hm..hm...ezután a videó után kicsit össze kell szednem magam:D Rá kellett jönnöm, hogy Liam pontosan úgy néz ki mint ami az ideálom. Kék szemű, borostás, magas, izmos... Egyszóval..wáó..rendesen melegem lettxd

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. lol :D
      Welcome! (Van amúgy egy bátyja is, hasonló adottságokkal :))

      Törlés
  2. Kettő van belőlük?:D Na akkor már végképp készen leszek:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elvileg három. Luke-ról én is csak ma értesültem. Mondjuk ő kevésbé ismert.
      Chris ugye a Thorban volt, csak az a film engem nem érintett meg, de lesz most nyár elején a Hófehér és a vadász c. Hófehérke feldolgozásban, ő lesz a Vadász. Hmmmmmmmmm. Megnézős az is ;)

      Törlés
  3. A tesó is jól néz ki. Micsoda gének vannak ebben a családban:D Irigylem most Mileyt. Ha ilyen pasim lenne bezárkóznék vele egy szobába és ki se mozdulnék onnan kb 10 évig:D

    VálaszTörlés
  4. húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú :D ez aztán vááúúúúúúúúúúúúúúú :D :D
    Oké, én most lefolytam a székről, ezek a képet meg a videók kikészítettek... :)

    VálaszTörlés