2012. február 17., péntek

Elkezdődött a promóidőszak!

Magam is nehezen hiszem, de már csak alig 5 hétre vagyunk a film megjelenésétől, ami egyben azt is jelenti, hogy elkezdődtek az első promoesemények! Ennek jegyében és fényében járt Jennifer Lawrence és Liam Hemsworth Mexikóban (Josh valószínűleg még a Journey 2 jegyében promózik. Nem tud szétszakadni szegény, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan őt is láthatjuk majd feltűnni Az Éhezők Viadala kampánysorozatában is). A promoról néhány kép és egy rövid interjúrészlet jelent meg:



 Képek a mexikói Record.com oldaláról.
Fotó: MIGUEL PONTÓN

- Azt hiszem, nagyon szerencsés fickó vagyok: többmillió srác vágyik egy hasonló lehetőségre, és én vagyok az, aki megkaptam. - mondta Liam Hemsworth a sajtótájékoztatón. - Szerintem minden színész szeretne érdekes szerepeket játszani, olyanokat, amelyek túlnőnek rajta, ez a film pedig megfelel ezeknek az elvárásoknak. - Hemsworth azt is elárulta, hogy amellett, hogy intenzív kondiedzéseken kellett részt vennie, egy speciális diétát is tartania kellett, hogy úgy nézzen ki, mint aki éhezik.

Jennifer Lawrence elmondta a jelenlévő médiának, hogy nagyon hálás, hogy karrierjének kezdetén együtt dolgozhatott a 'Megváltás' c. filmben Guillermo Arriaga, mexikói rendezővel. 
- Kedvelem őt, nagyon sok mindenre ő tanított meg. Nagyon intelligens, és ő volt a legmeghatározóbb ember a pályám során. Elmondhatom, hogy nagyon különleges helyet foglal el a szívemben.

A színészek érintették az Alkonyattal való összehasonlítás témáját is, ami nagyon elterjedt a médiában:
- Vannak hasonlóságok, de a történet teljesen más. Az Éhezők Viadala több valós elemet tartalmaz. Azért nagyon könnyű őket összehasonlítani, mert mindkettőben fiatal színészek játszanak és mindkettő egy sorozatot alkot, de a történeteik teljesen különbözőek - mondta Jennifer.

Azzal kapcsolatban pedig, hogy milyen hatalmas közönség fogja majd megnézni őket a filmben, Lawrence ezt mondta:
- Tudom, hogy ki vagyok, és nem szeretnék olyan ember lenni, [állandóan] megjelenik a TV-ben és különböző magazinokban, és nagyon keményen dolgozok, hogy elkerüljem ezeket. - Liam egyetértett ezzel, és hozzátette, hogy őt nagy és erős családja támogatja abban, hogy ne szálljon a fejébe a hírnév, mivel a szórakoztatóipar nem egy stabil világ.

3 megjegyzés:

  1. Jaj, de jó, örülök hogy elkezdték a promózást:D Jen megint szőke lett?oO Szerintem a barna jobban áll neki, de ez személyes vélemény:D Amúgy már csak 5 hét!! Legyen már március mert alig bírok várni :D:D:D Én szerintem szívinfarktust fogok kapni a film közben a nagy sokkhatás miatt:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Barbi! Lazítsál! Az Éhezők Viadala csak egy dolog a világ sok-sok fantasztikus és izgalmas jelensége közül. És mivel ilyen nagyon sok van, simán el lehet tölteni velük az időt március 22-ig. Itt meg minden nap vár valami friss infó. ;)

      Törlés
    2. Mivel az életem ennél izgalomtól mentesebb és unalmasabb nem is lehetne, örülök hogy legalább valami úgymond kitölti a napjaimat.

      Törlés