2012. február 16., csütörtök

Cosmopolitan nyereményjáték

A Cosmopolitan márciusi számában Éhezők Viadala nyereményjáték indult, amelyben 100×2 darab jegyet sorsolnak ki a film PREMIER ELŐTTI vetítésére. Mindjárt berakom a szkenn-t is, de kiírom a lényeget, mert nem tudom, feltöltés után mennyire lesz olvasható a szöveg!

Válaszolj helyesen alábbi kérdésünkre, és nyerd meg a 100 db páros jegy egyikét a film vetítésére, amelyet 2012. március 21-én (szerdán), 19 órakor tartunk a Cinema City Allee mozi 3-as termében. A helyesnek vélt válasz kódját, nevedet és címedet küldd el a 06-90/642-064-es SMS számra (pl. COSF 5 MINTA ANNA, 1037 Budapest, Kő u. 4.) 

Milyen apropóból rendezik meg az Éhezők Viadalát?

COSF 1 Az elnök születésnapját ünneplik ezzel.
COSF 2 Ez egy vallási rítus, az istenek megbékéltetésére. 
COSF 3 Hogy örökké emlékeztesse a körzeteket egy régen levert felkelésre.
COSF 4 Ezzel ünneplik az új évet.

A nyereményjáték időtartama: 2012. február 13 - március 12. éjfél. Sorsolás időpontja: 2012. március 13. A belépőjegyeket a helyszínen lehet átvenni, a nyertesek a helyeket érkezési sorrendben foglalhatják el. Cím: Cinema City Alee, 1117 Budapest, Október huszonharmadika utca 8-10. Az SMS díja bruttó 330 Ft. A nyereményjátékban a játékos által beküldött első üzenet vesz részt. A szolgáltatás mindhárom mobilszolgáltató hálózatából elérhető. A nyereményjátékon való részvétellel a játékos automatikusan hozzájárul adatainak Studio10 általi kezeléséhez. Ügyfélszolgálat és info: Studio 10 Kft., 06-1/220-6052, www.studio10.hu/nyeremenyjatek A játékban csak belföldi természetes személy vehet részt.


26 megjegyzés:

  1. Ha másik moziban is fel lehetne használni, akkor esetleg még megpróbálnám, de azért nem megyek fel Budapestre. =/

    VálaszTörlés
  2. Don! Ezzel többen is így vagyunk, magam is.
    Más azonban még élhet a lehetőséggel és nyerhet, ezért osztottam meg :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, hogy a blogolvasók közül valaki nyer! :)
      Már nagyon várom, mindenképp megnézem én is, és pár ismerősömet is rávettem már. Addig a harmadik könyv végére kéne érnem, de valahogy nem megy. Mindig elfelejtem, hogy tovább kéne olvasni. Az első kettővel nem volt ilyen gond, mert azokat kb egy nekifutásra elolvastam. Ez valahogy nehezebb. :D

      Törlés
    2. Ajjaj. No, igen, a harmadik könyv az kicsit másabb, mint az előző kettő, és bár a végét nem szerettem, azért szerintem olvastatta magát. Vagyis az a Suzanne Collins-féle sodró lendület jól jellemezte azt is.

      És igen, én is szurkolok annak, hogy sokan nyerjenek azok közül, akik itt látták meg a lehetőséget! Megerősítene abban, hogy van értelme annak, amit csinálok :)

      Törlés
  3. Húú, én nagyon szeretnék nyerni, elég közel lakok a mozihoz is. Istenem, de jó lenne!

    VálaszTörlés
  4. én nyerni fogok és kész :D :D

    VálaszTörlés
  5. Köszi a megosztást, küldtem sms-t :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy pillanatra azt hittem, hogy nekem (küldtél SMS-t), kicsit csodálkoztam is, honnan tudod a számom :-D
      Tényleg örülnék, ha jó sokan nyernétek az oldalról, csak hajrá-hajrá!! :)))

      Törlés
  6. Én az Alléval szemben lakom, szóval nagy lenne, ha nyerhetnék...
    Köszönöm a lehetőséget:)))

    Lupi

    VálaszTörlés
  7. Köszi a megosztást, jó lenne nyerni, egy köpésre van a sulim a mozitól.. :) Viszont lol elküldtem az sms-t erre visszajött egy ilyen: "Ön korábban felfüggesztette a felnőtt tartalmak szolgáltatását. az újraaktiválást a 1741-es számon kérheti." Valakinek van ötlete ez mit jelent?

    VálaszTörlés
  8. rájöttem.. másik telóról kell küldenem.. mert azt jelenti hogy nem ment el :(

    VálaszTörlés
  9. Köszi a megosztást, jó lenne nyerni, egy köpésre van a sulim a mozitól.. :) Viszont lol elküldtem az sms-t erre visszajött egy ilyen: "Ön korábban felfüggesztette a felnőtt tartalmak szolgáltatását. az újraaktiválást a 1741-es számon kérheti." Valakinek van ötlete ez mit jelent?

    VálaszTörlés
  10. mennyibe kerül az sms?

    VálaszTörlés
  11. Nekem visszaküld egy sms-t,h: "A szolgáltatás technikai okok miatt nem elérhető, kérése díjmentes volt. Kérjük próbálkozzon később." Próbálkoztam már 3szer és semmi. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :( Nem tudom, mi lehet, mert elvileg ma éjfélig érvényes lenne a szám. Én magam pedig nem próbálkoztam, mert nem tudnék élni a lehetőséggel.
      Mondanám, hogy próbálkozz még kicsit később, de Te tudod...

      Törlés
  12. Valaki nyert már, esetleg valami hír? ^^

    VálaszTörlés
  13. Nyerteeem! juhhúú!

    VálaszTörlés
  14. Koszonom szepen, hogy feltetted, nyertem 2 jegyet :) a baratnom neveben is koszonom :)

    VálaszTörlés
  15. Annyira köszi, hogy feltetted, nyertünk mi is:)!! az sms-en kívül semmi sem bizonyítja, hogy nyertem? elég lesz azt felmutatni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem igen,vagy kikeresik, mivel megvan nekik a címed, neved.

      Törlés
  16. Én egy olyan sms-t kaptam,hogy a vetítésre nem lehet telefont bevinni..más sms-t nem kaptam..:S most akkor nyertem?

    VálaszTörlés
  17. én kettőt kaptam, az egyik az, hogy nyertem, a másik pedig a telefonos. szerintem te is nyertél, csak a másik nem érkezett meg:)

    VálaszTörlés
  18. én kettőt kaptam, az egyik az, hogy nyertem, a másik pedig a telefonos. szerintem te is nyertél, csak a másik nem érkezett meg:)

    VálaszTörlés
  19. sziasztok :) én nem nyertem, viszont egy ismerősöm nyert, de ő nem tud rá elmenni, ezért én megyek helyette :) úgyhogy nem tudok ezekről az sms-ekről, tényleg igaz, hogy nem lehet telefont bevinni?

    VálaszTörlés