2012. február 14., kedd

11 indok, amivel meggyőzheted szkeptikus ismerőseidet, hogy feltétlenül meg kell nézniük a filmet

A Hungergamesmovie szerkesztősége összeállított egy 11 pontból álló listát, amely segítségünkre lehet, ha meg akarjuk győzni ismerőseinket, hogy megnézzék a filmet. Íme:

11. A stáb fele úgy öltözik, mint Lady Gaga - ki tudna ellenállni ennek a szörnyűségnek?
10. Nincs benne vámpír, vérfarkas, boszorkány, varázsló - bár mutáns állatok előfordulnak.
9. Baromi jó lesz a filmzenéje - olyan előadók számait hallhatjuk majd közben, mint Taylor Swift, Miranda Lambert, Arcade Fire és Kid Cudi. T-Bone Burnett állítja össze majd a háttérzenét is.
8. Egy hatalmas életre-halálra szóló viadal szemtanúi lehetünk, lándzsákkal, nyilakkal, kardokkal és késekkel - ahogy az előzetesben is halljuk, 24-ből csak egy marad életben.
7. Vizuális élményérték: Josh Hutchersonban és Liam Hemsworth-ben gyönyörködhetnek a csajok, Jennifer Lawrence-ben pedig a srácok - igen-igen, ez ugyanaz a Jennifer Lawrence, akit az X.Men-ben láthattunk, abban a kék kezeslábasban.
6. Stanley Tucci játssza Caesar Flickermant - Az Ördög Pradát visel divatszerkesztőjétől a Komfortos mennyország gyilkosáig sok karakter mélyégeit megmutatta már, most pedig láthatjuk majd, hogyan kelti életre Flickermant.
5. Akár Oscarra is érdemes lehet majd a film - A stáb és szereplőgárda több tagja nyert már Oscart, vagy volt Oscar-jelölése, amely elvezetheti a filmet ahhoz, hogy maga is bezsebeljen pár szobrocskát.
4. Woody Harrelsont láthatjuk Haymitch szerepében - ez magáért beszél.
3. Arról szól, hogyan lehet életben maradni egy elnyomás alatt álló világban - nem romantikus történet, de tagadhatatlan, hogy egy kevés romantika azért akad benne.
2. Tényleg nem olyan, mint az Alkonyat - ezt maguk a TheHungerGamesMovie azon rajongói is megerősítik, akik az Alkonyatért is rajonganak, ők pedig csak tudják már.
1. Te leszel az egyetlen, aki nem látta!


1 megjegyzés: