2012. január 26., csütörtök

Moviefone videóinterjú Liam Hemsworth-szel

A 'Journey 2' promója kapcsán nagyon sokat hallunk Joshról, ám most végre Liamot is kamera elé rángatták a Moviefone riporterei. Megpróbálom megfogni a válaszainak lényegét, de nem ígérek pontos és részletes fordítást.


Az Éhezők Viadala egy félresikerült valóságshow; melyik az a valóságshow, amelynek számodra aggasztó társadalmi hatásai lehetnek?
Rengeteg valóságshow van, amelyek nagyon különbözőek, egyre több és több van belőlük, némely csatornákon gyakorlatilag csak valóságshowt látni. Szurkoljunk, hogy a helyzet ne váljon ilyen súlyossá, hogy egymást kelljen megölniük az embereknek.

Nem zavar az Alkonyattal való összehasonlítás?
Az Alkonyatnak megvan a maga hatalmas rajongótábora. Ez egy teljesen más történet: a szabadságról szól, családról, és arról, hogy az embernek ki kell állnia amellett, amiben hisz, és az életben maradásról. Nincs szó benne a szexről és hasonlók. 

Miben hasonlítasz leginkább a karakteredre?
Gale nagyon erős egyéniség, kívül-belül egyaránt. Folyamatosan kiáll amellett, amiben hisz, és megpróbál végig hű maradni önmagához, és nem nyeli el ez az ördögi hatalom. Nekem mindig azt tanították, hogy álljak ki magam mellett és maradjak hű önmagamhoz. 

Ki a legnagyobb mókamester a forgatáson?
Azt kell, hogy mondjam, Jennifer. Állandóan vicces dolgokat csinál, tréfát űz másokból, vagy közvetlenül a felvétel előtt feltesz egy idióta kérdést, meg ilyenek. 

Fel vagy készülve arra, hogy akkora figyelem hárul majd rád, mint az Alkonyat szereplőire?
Ez egy hatalmas világjelenség, ami nagyon izgalmas, én azonban egyelőre a munkára koncentrálok. Itt mindenkinek az volt a célja, hogy egy nagyszerű filmet készítsünk el. Gary Ross remek rendező és szerintem az összes stábtag fantasztikus.

Forrás

2 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy róla is megtudtunk több mindent, már csak egy Jennifer interjú hiányzik:d De szerintem meg fogják csinálni még a film előtt.

    VálaszTörlés
  2. Vannak szerte-széjjel Jen interjúk is, majd már szétnézek, és keresek valami használhatót. Mert ilyen kicsikből van millió tőle is.

    VálaszTörlés