2012. január 13., péntek

Még két Josh interjú az elmúlt napokból

Folytatva a tegnapi áradatot, vannak még gyorsinterjúk, ezekből válogatok :) A Josh-rajongók örömére, most tőle hozok még kettőt :) 

Az AccessHollywood még a PCA vörösszőnyegén kapta el Josh-t pár kérdés erejéig. Nézzük, hogyan nyilatkozott a srác...

...arról, milyen volt Jennifer Lawrence-szel csókolózni a képernyőn:
- Jó volt - mondta a 19 éves színész sugárzó mosollyal, aki Peeta Mellark szerepét alakítja. - Jennifer Lawrence szép lány, úgyhogy nem panaszkodhatok - méltatta sznésztársát, aki a film főszerepét, Katniss Everdeent alakítja. - Szóval jó volt.
- Igazán jó buli volt a forgatás - tette még hozzá. 

... azzal kapcsolatban, mekkora titoktartás övezte a film forgatását:
- Nagyon szigorúak voltak a forgatáson. Nagyon komolyan vették, hogy kit engednek be és ki a forgatásról, és mindenütt fekete függönyökkel kerítették el a forgatási helyszíneket. Ha tehették volna lelakatolták volna az egészet.

...a rajongókról:
- Ők a lehető leghűségesebb rajongók, akik csak léteznek, ami kissé ijesztő, ám ugyanakkor nagyon izgalmas is. Nagyon izgatott vagyok emiatt, de nagyon ideges is. - A rajongók, ahogyan Katniss is, nehezen döntenek Peeta és Gale között, ám Josh a való életben - meglepő módon - Gale-pártinak vallja magát.

...a Liam-mel való közös munkáról:
- Liam-mel kezdettől fogva jól kijöttünk, nagyon jó haverok lettünk - mesélte, majd elárulta, hogy még az is felmerült bennük, hogy közösen béreljenek lakást - Gondolkodtunk rajta. Nagyon valószínű, hogy a jövőben belevágunk.
Forrás - Köszönet a linkért lexii-nek!! :)

*****************************************************************************

A Celebuzz korábban már készített egy interjút Josh Hutchersonnal, amelynek kivonatát szintén olvashattátok itt, abban a filmmel kapcsolatban kérdezték és arról beszélt, milyen érzés volt, amikor megkapta a szerepet, ám most mélyebbre ástak, és Josh személyét szerették volna közelebbről megismerni. Szerencsére a Celebuzz ezúttal is kivonatolta a beszélgetés lényegét. 

Mitől fél Josh a legjobban:
Nem szeretem a pókokat. Nem akarok közhelyes lenni, annyira azért nem félek... És bár elég büszke ember vagyok, de egyszerűen nem szeretem őket. Úgy érzem, ha már 1 méteren belül vannak, akkor nagyon félek, hogy azonnal megközelíthetnek... akkor pedig megtámadnak, mondjuk bemásznak az orromba. [lol] Rettegek ettől.

Félénk-e vagy rámenős:
Ha először találkozok valakivel, akkor inkább visszafogott vagyok, de ha tudom, hogy érzek valamit valaki iránt, akkor azt elmondom az illetőnek. Szerintem ez az egyik legfontosabb dolog. Hogy az ember legyen nyílt és kezdeményező.

Mivel lehet elnyerni a szívét?
Nekem az a legfontosabb, hogy az ember magát adja és ne játssza meg magát. Szerintem ha egy lány el akar érni nálam valamit, akkor ne akarja elérni, hogy másnak lássam őt, mint ami, mert akkor az ellenszenves lesz számomra. Én sokkal jobban szeretek olyanokkal lenni, akik természetesen magukat adják. 

Készen áll-e arra, hogy a Peeta-Katniss kapcsolatot megpróbálják majd rá és Jenniferre erőltetni?
Nem tudom, hogy az ilyenre egyáltalán hogyan lehet felkészülni. Az emberek mindig is levonnak következtetéseket és megfogalmazzák a véleményüket. De én állok elébe a véleményeknek, az biztos. 

A kosaras múltjáról:
A kosárcsapatom a Beverly Hills Középiskola amatőr bajnokságának győztese volt. Nem volt túl sok esélyünk úgy, hogy nálunk mindenki legfeljebb 180 centi magas volt, míg az ellenfeleink több, mint 2 méter magas ex-NBA-s játékosok voltak, akik a Nets-ben, a Bulls-ban játszottak - igazi kosárlabdát! És mi nyertünk - nem tudom, hogyan, de megcsináltuk!

Ő is olyan jó pék, mint Peeta?
Nem, én inkább grillben vagyok jó. Kentuckyból jöttem, a barbecue az én terepem inkább.

Forrás - Ezért a linkért pedig Barbycának köszönet!

2 megjegyzés:

  1. nagyon jó lett a cikk, én szeretem Josht szóval külön örülök neki:D milyen furi már h peetát alakítja de amúgy Gale rajongó :D amúgy Joshról így kinézet meg válaszok alapján egy jószívű, kedves srác képe jön le épp amilyen peeta is:D ezért is szeretem h ő fogja eljátszani:) köszi h megemlítetted a nevemet, de biztos vagyok benne h neked is sikerült volna megtalálnod :)

    VálaszTörlés
  2. Amilyen mennyiségű friss hír van mostanában, nem kizárt, hogy bármi elkerüli a figyelmemet. Meg idegen nyelvű anyagot azért nehéz ám szelektálni...

    VálaszTörlés