2012. január 8., vasárnap

Liam Hemsworth rövidcikk a februári Cosmopolitan-ből

Kikerült a netre egy oldal a februári [kinti] Cosmopolis-ból, amelyben Liamről olvashatunk kicsit:



Liam fantasztikus évnek néz elébe. A 22 éves ausztrál színész olyan nagyfiúk mellett fog szerepelni a Feláldozhatók 2-ben, mint Bruce Willis és Sylverster Stallone, és láthatjuk majd az AWOL című független drámában. Aztán ott van még az a kis film is, Az Éhezők Viadala, amelyben a merengő helyes fickó, Gale szerepét játssza. A film, amely Suzanne Collins nagy-sikerű regényén alapszik, jövő hónapban kerül a mozikba, és akik értenek a szakmához, azt mondják, nagyot fog kaszálni. Az Éhezők Viadala Rajongók már mint a következő Alkonyatról beszélnek róla, amely Liam számára azt jelenti, hogy ő lehet a következő R-Pattz. Igen, szerintünk a srác készen áll a kihívásra.

Világos hajadat sötétbarnára festetted Az Éhezők Viadala kedvéért. Mit gondolsz erről?
Nem tetszik. Soha nem festettem a hajamat korábban, úgyhogy most határozottan elnyerték a rokonszenvemet azok a nők, akik maguk is keresztül mennek ezen.

Barátnőd, Miley Cyrus szintén sokat dolgozik. Tudnál valami tippet adni azzal kapcsolatban, hogyan működhet mégis a távkapcsolat?
A Skype a titka! Csak egy kicsit minden nap. Azok számára, akik hosszú időre el vannak szakítva egymástól, sokat jelenthet, ha csak pár percre látják egymás arcát. 

Miből áll szerinted egy haveri körben eltöltött ideális este?
XBox-szal játszani egész éjzsakán át illetve Family Guy részeket nézni.

Van olyan férfi, akiért rajongsz?
Szerintem nincs olyan férfi a világon, aki ne rajongana George Clooney-ért. Egyszerűen annyira vagány.

2 megjegyzés:

  1. "Aztán ott van még az a KIS film is, Az Éhezők Viadala" :O Ez a kis jelző meglepett, szerintem koránt sem "kis" film lesz.Meg olyan bosszantó, hogy mindig az Alkonyat "utódaként" emlegetik a filmet... De a felháborodást mellőzve amúgy nagyon jó a cikk :)

    VálaszTörlés
  2. Barbyca: Szerintem ők is vicceskedni akartak a "kis film" dumával, hiszen utána írják, hogy kasszasiker várható.

    Az meg szerintem ne bosszantson, hogy az Alkonyat utódaként emlegetik a filmet, ez egy mindentől független dolog, hogy az Alkonyatnak idén vége, ez pedig valóban hasonló világjelenségnek ígérkezik. Ennyiben mindenképp utód. A többi meg nem számít.

    VálaszTörlés