2012. január 14., szombat

Közkívánatra: Isabelle Fuhrman gyorsinterjú

Lexii és Fanni kedvéért akkor mégiscsak kiteszem - és amennyire szerény hallás utáni szövegértési képességeim engedik - igyekszem lefordítani ennek a rövidke Isabelle Fuhrman interjúnak a lényegét, amelyet a Critics Choice Awards vörösszőnyegén készítettek a 2. körzet lány Kiválasztottját, Clove-ot alakító színésznővel:



- Mennyire vagy izgatott Az Éhezők Viadala miatt?
- Alig várom. 
Aztán a karakterével kapcsolatban kérdezik, mire Isabelle elárulja, megpróbálta a lehető leghitelesebben ábrázolni Clove karakterét, de ő egy nagyon más karakter, de az embereknek tetszeni fog majd, amit látnak.
Kellett-e valamiféle edzéseket végeznie a film kedvéért? Igen, mindenféle edzéseken vett részt, meg kellett tanulnia kést dobálni, verekedni, sőt még egy parkour nevű sportba is belekóstolt [amelynek lényege, hogy az ember minél látványosabban jusson el egyik pontból a másikba, kicsit a futás, meg a gördeszka keverékére kell gondolni - aki tudja rá a helyes magyar kifejezést, az ne titkolja :)], és ezt nagyon klassznak tartja. Aztán ez felkelti a riportnő érdeklődését is, mire Isabelle megnyugtatja, hogy nagyon látványos dolgokat nem tud, csak egyszerűbb forgásokat, ugrásokat. 
Olvasta-e a könyvet és mit érzett, amikor megkapta a szerepet? Isabelle hatalmas rajongója a könyveknek, és szó szerint elsírta magát örömében, amikor megtudta, hogy övé a szerep. Életében egyszer sírt ezelőtt örömében, ez alkalommal pedig anyukájával egy étteremben voltak, és míg ő sírt, anyukája nevetett, és mindenki ott nézte őket, hogy miért nevet az anyuka, amikor a lánya meg sír. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése