2012. január 29., vasárnap

Jennifer Lawrence interjúrészletek

A napokban hiányoltuk Jennifer Lawrence-t, akiről azért itt-ott lehet hallani: a People Choice Awards-on az egyike volt a legdivatosabb megjelenésű színésznőknek, pár napja pedig ő jelentette be az Oscar-díj idei jelöltjeit. Feltúrtam az egyik rajongói oldal vele kapcsolatos cikkeit az elmúlt pár hétből, és bár csak néhány interjúrészletet találtam, azokat mindenképp érdemes lefordítani.

Az első két cikk azért is illik ide, mert épp most volt szó a hajszínekről, és ugye Jennifertől sem áll távol a hajfestés. 

Jennifer Lawrence elmesélte, hogy anyukája sem ismerte fel befestett hajjal.
Az X-Menben szereplő szépség elmondta, hogy ő örült, hogy Az Éhezők Viadalában sötét hajjal játszhat, pláne, miután rájött, ez mennyire megváltoztatja külsejét.
- Vicces volt, mert mindenki sík ideg volt, amiért én szőke vagyok és barnára kellett festeni a hajamat. - mondja a 21 éves Jennifer. 
- Bírtam, amikor anyukám eljött a forgatásra, és nem ismert meg. Az volt a legjobb. Bejött a lakókocsimba, egyenesen a szemembe nézett, aztán megszólalt, hogy "Elnézést!", majd kiment. Úgyhogy hagytam, hadd menjen.

Jennifer Lawrence, Az Éhezők Viadala sztárja most vörösre festette a haját! 
- Az új hajszíne egy szerencsés véletlen folytán alakult így. - mondta Mark Townsend fodrász az InStyler.com riporterének. - Annyiszor volt befestve és újraszínezve a haja, hogy mondtam, hogy hadd pihenjen egy kicsit, és használjon hajfesték eltávolító sampont. - Lawrence haját, aki szőkéből lett barna, most pedig vörös -legutóbb a Joico fodrásza, Cherry Peterbrink festette be, Katniss Everdeen szerepe miatt. 
- Jennifernek csodálatos, természetes szőke haja volt, amikor eljött a szalonomba, fokozatosan kellett felépíteni a hajszínt. Eredményül egy mély, 5-ös szintű barna színt kaptunk. Jennifer izgult, de aztán megszerette. Azt mondta, 'Három filmen át is szívesen viselem'.



Jennifer Lawrence-nek testőrökre lesz szüksége, ha Az Éhezők Viadala olyan népszerű lesz, ahogy az sejthető.
A színésznő, aki a főszereplő Katniss szerepét alakítja a várva várt új filmadaptációban, bevallja, hogy eleinte nem volt biztos abban, hogy elfogadja a szerepet, mivel tartott attól, hogy túlságosan is megváltozik majd az élete, de nem akart megállni a félelem miatt.
Azt mondja: - Ha ez az egész tényleg olyan sikeres lesz, mint ahogy mondják, sok minden megváltozik majd az életemben - biztonsági rendszert kell kiépíteni, meg ilyenek.
- Most úgy élek a parton, hogy nem törődik velem a világ. Nehéz belegondolni abba, hogy az ember élete teljesen megváltozik. De nem akartam lemondani valamiről csupán azért, mert féltem.

Azonban, miután megkapta a szerepet, nem volt nehéz beleélnie magát, mivel Jennifer úgy gondolja, karaktere nagyon hasonló ahhoz, amit a Hallgatás törvényében játszott - amiért később Oscar-díjra is jelölték. Az Empire magazinban ezt is hozzátette: - Látok hasonlóságokat. Mindketten olyan fiatal felnőttek, akiknek valami náluknál nagyobb dologban kell felelősséget vállalniuk, meg kell mutatniuk harcos oldalukat, hogy gondoskodjanak családjukról. Ilyen szempontból hihetetlenül hasonlóak.
Forrás

1 megjegyzés:

  1. Végre olvashatunk Jenniferről is cikket, már hiányoltam:) Amúgy nekem a sötétbarna haja tetszik a legjobban (lehet csak a film miatt vagyok elfogult?) Amúgy megértem h elgondolkodott h elvállalja-e, ha megfigyeljük, hogy az Alkonyat szereplőit is mennyire "zaklatták" akkor érthető, de végül is bevállalta és ennek örülök személy szerint :)

    VálaszTörlés