2012. január 20., péntek

Exkluzív fotó és végső poszter

Mindenkiben, aki olvasta Suzanne Collins regényeit él egy kép arról, hogyan fest ez a világ, hogyan néznek ki a szereplők és mindenki maga is élénken elképzelte a kulcsfontosságú jeleneteket, mint amilyen például a Viadal megnyitóünnepsége. Az eddigiek alapján Gary Ross és csapata jó munkát végzett! Ezen az exkluzív fotón a páros bemutatása előtti pillanatokat láthatjuk, amikor Cinna (Lenny Kravitz) előkészíti Katniss és Peeta fekete  öltözékét annak meggyújtása előtt. 
- Ez egyike azon pillanatoknak, amikor Cinna karaktere felveszi a versenyt jelmeztervezőnk, Judianna Makovsky kreativitásával - mondja Ross. - Itt Cinna valami olyasmit próbál meg létrehozni, ami a 12. körzetre jellemző, mégis túlmutat a szénbányászat világán, és friss, merész ötlettel rukkol elő. Úgyhogy Judianna ezt a fekete fényvisszaverős anyagot vette elő, amely fénylik, mint a szén vagy a grafit, és nyilvánvalóan jól fog mutatni a Kiválasztottak bemutatkozásán, ahol Katniss, mint a "Lány, aki lángra lobbant" mutatkozik be.

Forrás - Image Credit: Murray Close

Amúgy érdemes visszakattintani esetleg ide, hogy az egyik rajongó, hogyan öntötte rajzos formába a jelenetet. Nekem az is nagyon tetszik :))

És a tegnapi napon megjelent egy újabb dögös plakát, immáron "Final Poster"-ként, amelyek Katniss kerül hozzánk kicsit közelebb. Ami engem illet, nekem az előző jobban tetszett, ezen kicsit kevés nekem a szín. Még akkor is, ha élénkek azok a színek.

2 megjegyzés:

  1. hűha, szerintem ezt a posztert kicsit túl "finomították" photoshoppal. =/ ráadásul Jennifer tekintete is elég üres. a másik tetszik nekem is jobban. :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem tetszik mindkét kép. Főleg az első, annyira jó az a cucc, ami rajtuk van és mi lesz ha még égni is fog..hm..:D Mondjuk igaz, nekem is az előző poszter jön be jobban, de ez sem rossz. Legyen már március!

    VálaszTörlés