2012. január 12., csütörtök

"Éhezők" a People Choice Awards-on

No, tegnap éjszaka lezajlott a People Choice Awards, amelyen a készülő Éhezők Viadala film három főszereplője: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson és Liam Hemsworth (Miley Cyrus-szal, barátnőjével az oldalán)  is megjelent. Íme pár kép a trióról:





További képeket találtok még itt, meg az ott jelölt forrásoknál.

Ha már ott voltak az eseményen, díjat is adtak át. 
Az első videóban Liam Hemsworth és Jennifer Lawrence a legnépszerűbb TV-sorozat színésznőjének, Nina Dobrevnek. A videót ITT nézhetitek meg.

Josh Hutcherson Journey 2-beli kolléganőjével Vanessa Hudgens-szel konferálta fel az új kislemezét megjelentető Dami Lovatot. Josh szereplésére pedig ITT vethettek gyors pillantást.

Na, de ezektől sokkal-sokkal izgalmasabb, hogy mit is mondtak az Éhezők Viadalával kapcsolatban:

Az MTV exkluzív interjújában a rajongók kérdéseit tette fel a triónak, az ezekre adott válaszok kivonatából olvashattok:

A forgatás során egymás megtréfálásáról:
Josh Hutcherson: Volt egy teljes életnagyságú bábunk, amely az egyik Kiválasztottat ábrázolta, miután azt megölték a vadászdarazsak, és alapvetően az egész egy nagy duzzanat, csupa göcsört, csonkolt test volt, és amíg Jennifer nem volt a lakókocsijában, megfogtam a bábut és bevittem a fürdőszobájába. Nem voltam ott abban a pillanatban, amikor megláttam, nem is tudom elhinni, hogy képes voltam lemaradni erről, de mások elbeszélései szerint a szó szoros értelmében bepisilt ijedtében. Úgyhogy nagyon büszke vagyok magamra, és csodálatra méltó, hogy elértem ezt valakinél.
Jennifer Lawrence: Tréfák. Josh egyik alkalommal bevitte az egyik bábut a WC-mbe, [... gyakorlatilag elmondja ugyanazt a báburól], és még egy guriga WC papírt is tett a kezébe a hatás kedvéért. Én meg bementem a lakókocsimba, kinyitottam a fürdőszoba ajtót, és amikor megláttam, elkezdtem sikítani, a barátaimnak úgy kellett megnyugtatniuk, hogy "Nyugi, nem igazi halott!" Gyűlölöm Josht ezért. Ami azt illeti, még vissza se kapta. Nem tudom, hogy adhatnám vissza, hogy ekkorát üssön. Talán szereznem kellene egy igazi halottat.
Liam Hemsworth: Jennifer rendszeresen próbálta megnevettetni az embert, mikor kimondták, hogy "Felvétel!". Néha valami vicceset mondott. Vagy meglepett valamivel, például amikor az ember nekigyürkőzik, felkészül arra, hogy pillanatokon belül elhangzik, hogy "Felvétel!", és kérdez valami baromságot. Az ember meghallja, és azt gondolja, "Hé, mi van?", majd a következő pillanatban jön, hogy "Felvétel!", mire a másik, "Na jó, kösz szépen!" De szerintem ez vicces dolog tőle.

Milyen lesz az Aréna:
Josh Hutcherson: Óriási lesz az aréna, gyakorlatilag egy teljes erdő. Az Észak-Karolinai hegyekben forgattunk, Asheville határában, és nagyon klassz volt. Elég kemény volt a terep ahhoz, hogy felvigyük az összes kamerát és felszerelést, és már annak is örültünk, ha ez időben sikerült. Csodálatos lesz a filmben [már az Aréna, nem a kamerák ;)].

Találkoztak-e Suzanne Collins-szal:
Jennifer Lawrence: Én találkoztam vele, csodálatos nő. Azt hiszem életemben most izgultam legjobban egy emberrel való találkozás miatt, mert folyton azon görcsöltem, hogy "Mi van, ha nem fog kedvelni?" De aztán megismerkedtünk, és fantasztikus volt!

Melyik jelenetet volt a legnehezebb leforgatni:
Josh Hutcherson: Nekem a barlang-jelenetet, amikor Katniss és Peeta benn vannak a barlangban, miután Katniss nagyjából megmentette Peeta életét. Ezt nagyon kemény volt leforgatni, de még úgy is a kedvenc jelenetem, hogy nem volt rá túl sok időnk. Rengeteg jelenetet meg kellett csinálnunk, és karaktereinknek nagy ívet kellett leírniuk, úgyhogy ez számomra egy nagyon jó buli volt, ugyanakkor egy igazán nagy kihívás is egyben.

Megsérültek-e a forgatás során:
Jennifer Lawrence: Igen. Hiszen ott voltak a fák, fel kellett rájuk mászni, az ágak karcolásokat okoztak. Aztán a hátamban is volt valami furcsa érzés, szerintem a rengeteg lejtőn futás miatt, úgyhogy hetente egyszer csontkovácshoz jártam, ami borzasztó volt. Soha nem voltam azelőtt csontkovácsnál, és olyan érzés, mintha bármelyik pillanatban kitörhetné az ember nyakát. Aztán volt pár térd- és bokasérülésem, de nem igen volt rá időm, hogy sérült legyek. Másrészt rossz látni a rendező sajnálkozó arcát, amikor felszisszenek, úgyhogy próbáltam inkább csöndben maradni.

Az MTV Josh Hutchersonnal egy másik külön interjút is készített, amely során Josh elárulta, hogy látott pár kész jelenetet a filmből, amikor bement a stúdióba megcsinálni az utószinkron munkálatait. 
- Igazából tegnap csináltam az utószinkront. Láttam a filmből egy kis részletet, nagyon jól mutat. - nyugtatott meg mindenkit. - Nagyon izgatott vagyok. A zene is őrült jó! A hangzás, a vágás, minden csodálatos. Együtt meg aztán tényleg nagyszerű.

Hutcherson elmondta, hogy a filmben a Viadal első jelenetétől nagyon odáig lesznek az emberek.
- Azt a jelenetet a Bőségszarunál, amikor rohanunk a fegyverekért, meg ilyenek, annyira jól megvágta Gary Ross rendező, és olyan jó zenét tett alá, hogy igazán fantasztikus lett! Alig várom, hogy láthassák az emberek!
Hutcherson azt is hozzátette, hogy annak ellenére, hogy a film 13-as korhatáros, nem lesz benne kevesebb brutalitás és vérontás, mint Suzanne Collins könyvében. 
Atekintetben pedig, hogy a film hogyan halad sorban, és mutatja be a vérengzéseket, Hutcherson csak ennyit árulhatott el:
- Gary Ross megcsinálta! Nem mondhatok többet, de sikerült neki. Egy kicsit tükkös. Nagyon jól néz ki, és éppúgy benne van a brutalitás, mint a könyvben, annak ellenére, hogy korhatáros."

Josh a Celebuzznak is nyilatkozott, nekik többek között arról, melyik jelenetet várja a legjobban:
- Alig várom, hogy láthassam a vadászdarazsas jelenetet - nyilatkozta mosolyogva Josh Hutcherson a Celebuzznak a People Choice Awards vörösszőnyegén. - Nagyon jók lettek a sminkek. Az a jelenet iszonyú jó. 

5 megjegyzés:

  1. Nagyon jó ez a cikk! Jennifernek a ruhája iszonyatosan tetszik és nagyon jól állt neki. És amúgy mind a hárman nagyon jól mutattak, kíváncsi leszek mikor lesznek ilyen trió fotók a film után:D Megnéztem a kis videókat is, amikor átadják a díjat. Szeretem a borostás pasikat, de Liamnek számomra kicsit furcsa :D Joshnak a hangja meg valamiért nagyon tetszik, már csak ezért feliratosan kellesz megnézni a filmet:D Továbbá tetszettek az apró válaszok a filmről. Kicsit megnyugtatott Josh szavai h annak ellenére h 12-es karikás még lesz benne olyan brutalitás mint a filmben. Annyira várom már!! Csak 2 hónap :)

    VálaszTörlés
  2. Egyet kell értenem barbycával tényleg csodálatos lett a cikk! :) Jennifer ruhája tényleg szép. Megkönnyebbültem, mert legalább valamelyest biztos lehetek abban, hogy nem csapták össze benne a vérengzős jeleneteket. Engem személy szerint az Aratás, a Viadal legeslegeleje a Bőségszarus jelenet Cato és Clove, halála meg a "Rókaképű lány"foglalkoztat. Nem tudom, hogy mások hogy vannak vele, de nekem ők a tuti befutok Gale mellett. Bele sem merek gondolni, hogy még 69 napot kell várnom a filmig. :(

    VálaszTörlés
  3. A kinti oldalak sokat foglalkoznak azzal, hogy mi a legjobban várt jelenet a könyvből. Lehet, hogy pár napon belül én is elindítok egy szavazást!! :)

    VálaszTörlés
  4. Az jó lenne:D Nekem a kedvencem az aratás, mikor elindul maga a viadal és persze a barlangjelenetek :D

    VálaszTörlés