2012. január 2., hétfő

Amandla Stenberg, Willow Shilelds és Jacqueline Emerson a Popstar magazinban

Idén márciusban Suzanne Collins nagysikerű regényét fantasztikus fiatal színészek hatalmas stábja kelti életre. A csapatot Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson és Liam Hemsworth vezeti, ám a többiek is zsebben tudhatják a sikert. Ismerjük meg az Éhezők Viadalának három tövábbi sztárját: Jacqueline Emersont, Willow Shilelds-et és Amandla Stenberget!

Amandla Stenberg:
A tizenhárom éves Amandla úgy fogalmaz karakterével, Rutával kapcsolatban, hogy ő "a film érzelmi középpontja". "A főszereplő legjobb barátja lesz", mondja Amanda a Popstar!-nak. Amandlának sok időt kellett azzal töltenie, hogy jól menjenek a kétszemélyes jelenetek a főszereplő hölggyel, Jennifer Lawrence-szel, és elárulja: "Jen igazán vicces, csípős humora van, sokat viccelődtünk a forgatás során!"

Willow Shileds:
Willow alakítja Primrose Everdeen-t, röviden Primet, Katniss húgát. Valójában Prim az, akit kisorsolnak az Éhezők Viadalán való részvételre, nem Katniss. Katniss önként jelentkezik, hogy átvegye húga helyét a viadalon. A Popstar a Variety's Power of Youth elnevezésű eseményen beszélgetett a 11 éves Willow-val, ahol a lány elmondta nekünk, hogy "az Éhezők Viadalával kapcsolatos munka minden pillanata nagyszerű volt!"

Jacqueline Emerson:
Ez a 17 éves Los Angeles-i lány játssza a rosszindalú és ravasz Rókaképű lányt. Jacqueline elárulta a Popstar!-nak, melyik a filmből a kedvenc jelenete: "Amikor a Bőségszarunál voltunk, mert akkor [még] mindenki ott volt. Nagyszerű lehetőségünk volt ott arra, hogy elmélyítsük korábbi felszínes ismeretségeinket." A könyv rajongói tisztában vannak vele, hogy a drámai hatású Bőségszaru-jelenet az Éhezők Viadala harcának kezdetét jelenti. 

Forrás:
A szkenn pedig egyenesen Willow Shileds Twitteréről származik. [Mondjuk nem tudom, meg fogják-e dicsérni érte, hogy megjelenés előtt egy-másfél hónappal feldobja a netre, de sebaj. Én abból fordítok, amit találok :)]

Ha nem lesz izgibb anyag holnapra, akkor ráveszem magam, és kijegyzetelem Isabella Fuhrman Skype-os interjúját, nagyjából még érthető is, csak elég hosszú. Viszont ideillene a sorba. Na, meglátjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése