2011. december 18., vasárnap

Woody Harrelson interjúrészlet

Az Empire magazin 2012. februári számában fog megjelenni egy Woody Harrelson interjú, amelyből már most kaptunk néhány - az Éhezők Viadalára vonatkozó - részletet.

Nézzük, mint mondott a Haymitch szerepét eljátszó Woody...

Jennifer Lawrence-ről, mint Katnissről:
Amikor Gary kiválasztotta Jennifer, szerintem az lehetett a mérvadó, hogy Jennyfernek igazán erős személyisége van, ugyanakkor nagyon metsző humora is. Van valami a szemében, ami alapján azt érzi az ember, hogy ő egy túlélő típus, hiába fiatal. Egyszerűen ezt látni a szemében, és emiatt ő Katniss.


A kellékekről és a sminkről:
A kellékek fantasztikusak, egyszerűen lenyűgözőek! Néha az embernek fel sem tűnik, hogy valakit kisminkeltek vagy megcsinálták a haját, annyira odaillő, de azért a Kapitóliumban láthatunk majd vad dolgokat. A produkció során minden esetben a legkiválóbb szakemberekkel dolgozhattunk, és öröm volt látni, milyen lett a munkájuk eredménye.

A film sötétségéről
Én nem érzem olyan sötétnek. Izgalmas, de láttam már durvább dolgokat. Épp olyan sötét, mint bármely más 12-es korosztályos film. Nem hangsúlyozzák ki a haláleseteteket, sokkal inkább erről a hihetetlen lányról szól az egész. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése