2011. december 23., péntek

Celebuzz visszaszámlálás - Karakter ismertető

A 100 napos visszaszámlálási projektje a Celebuzznak igencsak változatos: a Josh Hutcherson interjú óta volt már könyvklub - hetente 2 fejezetet tárgyalnak ki a könyvből ennek során -, végigvették, kik voltak versenyben Katniss és Peeta szerepéért, elindították enciklopédia rovatukat, amelyben az Aratás napjáról tudhatnak meg többet az érdeklődők, és ezzel a rövidke videóval elindul a karakter ismertető sorozat is, természetesen Katniss bemutatásával:


A videóból megtudhatjuk, hogy Katniss, a főszereplő lány önként jelentkezik a húga helyére a 74. Éhezők Viadalára, hogy életre-halálra megküzdjön 23 másik társával. A készülő film során végigkövethetjük az Arénabeli szereplésére való felkészülését és a túlélésért folytatott küzdelmét. Megtudhatjuk, hogy erőssége, hogy jól bánik az íjjal és a nyíllal. A 12. körzetben anyukáját, húgát és legjobb barátját Gale-t hagyja maga mögött. A Viadal során közel kerül a 12. körzet fiú Kiválasztottjához, Peetához, így aztán az Arénában el kell döntenie, mi a fontosabb számára: a szerelem, vagy az életben maradás. 
A szerepet Jennifer Lawrence alakítja, akivel szemben azok a kritikák fogalmazódnak meg, miszerint túl csinos illetve túl idős a szerephez. Josh Hutcherson azonban megnyugtat minket, hogy Jennifer hibátlanul alakítja Katniss szerepét, és sugárzik belőle az az erő, amely kell a szerephez. A műsorvezető is Jennifer mellett áll ki, mondván, hogy az előzetes alapján Jenniferhez valóban illik Katniss szerepe, és láthatóan nagyon természetesen bánik az íjjal.

A Celebuzz pedig tovább folytatja 100 napos visszaszámlálás projektjét, amelyből egészen biztosan hozok ide én is lefordított anyagokat. Ezen cikk eredetije ITT

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése