2011. december 30., péntek

Az Éhezők Viadala kiüti az Alkonyatot? - Az MTV várakozásai

Az MTV egy kívánságlistában foglalta össze azt, hogy mit vár a jövő évtől mozis fronton. Ezt írták az Éhezők Viadalával kapcsolatban, és bár azt hittem a cím alapján, hogy nem fogom szeretni a cikket, nem így történt.

Az Alkonyat filmsorozat véget érése keserédes érzés. Hiányozni fognak kedvenc vámpírjaink és vérfarkasaink, de a 2012-es év egy új sorozat közeledtét jelzi, amely épp akkora odafigyelést és szeretetet érdemel, mint Stephenie Meyer fantasztikus fantáziavilága. Az Éhezők Viadala nem Alkonyat, és nem is nagyon lehet őket összehasonlítani, de ez is megérdemli, hogy kasszasiker legyen. Ez a történet a túlélésről szól, magabiztosságról és felismerésről, egy olyan hősnővel, aki erős, kitartó, független, intelligens, és két lábbal áll a földön. Röviden, Suzanne Collins hősnőjében megvan minden, ami a mai fiataloknak szánt fikciókból hiányzik. Imádkozom azért, hogy Gary Ross szélesvásznú filmadaptációjának a 2012-es év legnagyobb sikerű története legyen, és a rajongók lelkesedése az Alkonyaténak a duplája legyen. 

Forrás
No, az utolsó mondat tartalma nekem úgy is megfelelne, ha egál lenne. Végülis ez nem egy viadal, ahol csak egy maradhat :) De mint a napokban írtam, most már semmi nem menti meg az Éhezőket a világsikertől. Ez kábé hétszentség :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése